Libnet.ro
UNICEF

19:30

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de . continuă pe Playtech

Secretul pliculetelor de ceai. Toti romanii trebuie sa afle ce lucruri utile pot face cu ele

Pe langa utilitatea de baza, pliculetele de ceai pot fi de folosite in mai multe situatii, cum ar fi curatarea veselei, ca ingrasamant pentru plante sau curatarea covorului ori deodorant pentru incaltaminte. Pliculetele de ceai, intrebuintari nestiute. Trucuri utile pentru toti romanii Topeste grasimea de pe vase Gospodinele carora le place sa plece vasele .

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Alimente care te scapa de intepeneala de dimineata. Toti romanii trebuie sa le consume zilnic

Ce trebuie sa consumi dimineata? Daca te simti intepenit si fara vlaga inca de la primele ore, trebuie sa stii ca unele alimente te pot ajuta sa te simti mai bine. Ce trebuie sa incluzi in meniul zilnic? Ce sa consumi la micul dejun pentru a scapa de intepeneala de dimineata? Dimineata nu e tocmai .

Schimbare importanta la ANAF. Anuntul de care trebuie sa stie toti romanii: noutate maxima

In ultima perioada au venit din partea Ministerului de Finante mai multe schimbari legislative. Unele dintre ele modifica declaratiile cu privire la obligatiile de plata a contributiilor sociale. Mai exact este vorba de modificari aduse la Declaratia 112. Ordinul in cauza a fost adoptat concomitent cu cele ale Ministerelor Muncii si Sanatatii. in justificarea acestor modificari .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Ce se intampla in padurile din Romania, de la 1 noiembrie. Anuntul mult asteptat de toti romanii

S-a aflat ce se va intampla in padurile Romaniei, incepand cu 1 noiembrie. Astfel, va fi pus in functiune noul radar al padurilor SUMAL 2. 0), cu ajutorul caruia se pot detecta taierile ilegale de lemn. incepand cu noiembrie, peste 100. 000 de utilizatori ai SUMAL 2. 0, dintre care jumatate sunt noi, vor opera in acest sistem .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )