Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atentionare meteo. Cod galben e ceata in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo. Cod galben e ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in localitati din opt judete, pe durata urmatoarelor trei ore. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata densa in Baragan. Pericol in trafic, vizibilitate scazuta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, chiciura si polei, valabile in orele urmatoare in 27 de judete, inclusiv in Capitala.

ALERTA METEO! COD GALBEN in JUMATATE DIN TARA! Vezi ZONELE AFECTATE de fenomenul periculos

ANM a emis o avertizare de ultima ora! ARSENIE BOCA ANUNTA APOCALIPSA! SE VA iNTAMPLA iN ROMANIA PESTE CATEVA ZILE! E FARA SCAPARE Este cod galben de ceata in Municipiul Bucuresti si in 25 de.

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ceata si chiciura in 21 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si chiciura, valabile in 21 de judete, in orele urmatoare.

Cod galben de ceata in 25 de judete si in Bucuresti

Ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, iar in anumite zone sub 50 de metri, este prezenta miercuri dimineata in 25 de judete si in Capitala.

ANM, avertizare de fenomene meteo periculoase! Se intampla in opt judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura pentru opt judete, valabile pana la ora 23:00.

Sapte judete din Transilvania, sub Cod galben de ceata densa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in sapte judete din zona Transilvaniei.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata si polei pe soselele din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in 23 de judete din Transilvania, Crisana, Muntenia si Moldova.

Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntatca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce presa a relatat ca la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude intre ele. Ministrul a mai preci.

Infotrafic: 23 de judete sunt afectate de ceata; se circula ingreunat pe mai multe drumuri, inclusiv pe autostrazile A1, A2, A3 si A10

Un numar de 23 de judete sunt afectate de ceata marti dimineata si se circula ingreunat pe mai multe drumuri, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Mai multe ZBORURI, anulate sau redirectionate! Ceata densa afecteaza traficul aerian de la Bucuresti si Sibiu

Ceata creaza probleme pe Aeroporturile din Bucuresti si Sibiu. Mai multe zboruri au fost anulate sau redirectionate, in ultimele 12 ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )