Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atletico Madrid cauta cei mai buni juniori din Romania. Printre ei pot fi si juniorii de la Kinder Targoviste

Adevărul Adevărul,
Atletico Madrid cauta cei mai buni juniori din Romania. Printre ei pot fi si juniorii de la Kinder Targoviste

Atletico Madrid, campioana Spaniei si castigatoarea Supercupei, cauta cei mai buni juniori din Romania si le ofera sansa de a juca pentru una dintre cele mai importante echipe din lume. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE: invata de la cei mai buni cum sa-ti construiesti o cariera in televiziune. Vlad Ionescu, despre Scoala Tudor Vornicu, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul LIVE se va afla Vlad Ionescu, profesor si fondator al scolii de televiziune Tudor Vornicu, care va discuta despre pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti construi o cariera in televiziune, despre cursurile scolii si trainerii care predau acolo.

Cei mai buni pescari se bat pentru Cupa RIG la crap, editia a 16-a

Joi incepe pe Lacul Corbu o noua editie a traditionalei competitii de pescuit Cupa RIG la crap.

Bacalaureat de toamna 2014. Cei mai multi candidati din Valcea sustin examen la Biologie

Peste 600 de absolventi din judetul Valcea sustin vineri proba optionala a profilului la Bacalaureat 2014, sesiunea de toamna. Cei mai multi dintre candidati dau examen la biologie. Subiectele la proba optionala vor fi publicate pe site-ul adevarul. ro.

Rezultatele neasteptate ale unui studiu: copiii englezi sunt cei mai nefericiti din lume

Copiii din Anglia sunt printre cei mai putin fericiti din lume, potrivit unui studiu international de proportii care arata ca una din cinci fete preadolescente din Marea Britanie sufera de anxietate in.

INFOGRAFIE Cine sunt cei mai bogati europeni si din ce au facut bani

Cine-ar fi crezut ca Nutella, Lidl si Lego vor fi atat de profitabile?, se intreaba jurnalistii britanici de la The Independent, care au realizat o harta a Europei care arata cine este cel mai bogat om din fiecare tara, ce avere are si care este principala sa afacere.

BACALAUREAT TOAMNA 2014 OLT Cei mai multi candidati au sustinut proba la Biologie

Peste 900 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt au sustinut, vineri 29 august, proba scrisa optionala a profilului in cadrul sesiunii a doua la Bacalaureat 2014. Cei mai multi dintre candidati au dat examen la Biologie, acestia fiind urmati de cei la Geografie. Subiectele la proba optionala au fost publicate pe site-ul adevarul. ro.

Isaila: O calificare istorica. Imi doresc cei mai puternici adversari

Daniel Isaila, antrenorul care a calificat-o pe Astra Giurgiu in grupele Europa League, spune ca isi doreste cei mai puternici adversari la tragerea la sorti care are loc vineri la pranz si care va fi live text pe Onlinesport. ro .

COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface privind topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est remise azi redactiei.

Astra vrea sa isi masoare fortele cu cele mai tari echipe din Liga Europa

Astra Giurgiu a prins curaj dupa ce a emilinat Olympique Lyon din play-off si s-a calificat in grupele LIgii Europa. Daniel Isaila, antrenorul Astrei, a spus ca isi doreste cei mai puternici adversari in aceasta faza a competitiei.

Zero grade Celsius, vineri dimineata la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara

Temperaturile au coborat deja pana la limita inghetului in judetul Harghita, acolo unde a fost inregistrata vineri dimineata o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )