Libnet.ro
UNICEF

00:07

Audi Q7, rechemat in service din cauza celui de-al treilea rand de scaune

Hotnews Hotnews,
 Audi Q7, rechemat in service din cauza celui de-al treilea rand de scaune

Audi Q7, varful de gama al SUV-urilor marcii premium gerane, este rechemat in service deoarece, in cazul unui accident, scaunele de pe al treilea rand se pot deplasa spre inainte, a anuntat producatorul auto. In Romania sunt vizate 181 de unitati. continuă pe Hotnews

Peste 400 de Jeep Grand Cherokee din Romania, rechemate in service din cauza selectorului de viteze

Jeep Grand Cherokee este rechemat in service pentru o actualizare de software a cutiei de viteze automate, care sa permita comutarea automata in treapta de parcare Park atunci cand soferul uita sa faca manual aceasta operatiune. In Romania sunt vizate 410 masini Jeep Grand Cherokee. Este vorba despre celebrul recall in care oamenii n-au inteles exact cum functioneaza noul selector de viteze, iar la nivel mondial campania de rechemare in service include peste 1,1 milioane masini.

Ministerul de Interne continua exercitiul SEISM 2016, care simuleaza un cutremur de 7,6 grade. Arafat promite ca va investiga situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat la o interventie reala peste patru ore, din cauza exercitiului

Ministerul Afacerilor Interne continua, miercuri, seria de antrenamente din cadrul exercitiului SEISM 2016, organizat in Bucuresti si in Iasi. Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca va investiga, in paralel, si situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat peste patru ore la un caz real, din cauza exercitiului.

Trafic deviat provizoriu de pe DN 1 pe DN 1A, din cauza aglomeratiei. Pe Valea Prahovei s-au format coloane de masini

Traficul rutier a fost deviat provizoriu, duminica dupa-amiaza, de pe DN1 Brasov - Ploiesti pe pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, in conditiile in care in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte, s-au format coloane de masini, transmite News. ro.

Motivul din spatele celui mai faimos act de auto-mutilare din istoria artei: Ce l-a determinat pe pictorul Vincent van Gogh sa isi taie o ureche

Vincent van Gogh a ramas in istoria artei, nu doar prin operele sale de o valoare uriasa, dar si printr-un faimos act de auto-mutilare ce a strans polemici si numeroase teorii despre motivatia din.

Referendumul din Italia ar putea fi amanat de autoritati din cauza dezastrelor provocate de cutremure

Referendumul constitutional din Italia programat pe 4 decembrie ar putea fi amanat de autoritati din cauza pagubelor provocate de cutremure in partea centrala a tarii, informeaza Stiri pe.

O femeie a asteptat ambulanta timp de patru ore, din cauza exercitiului coordonat de Raed Arafat

O femeie din Iasi a asteptat, marti, sosirea ambulantei mai mult de patru ore, ca urmare simularii interventiei in caz de cutremur, organizata de Ministerul Afacerilor Interne.

VIDEO. Raed Arafat a parasit, nervos, platoul unui post de televiziune, dupa ce a fost intrebat daca va demisiona. Producator: Stiam ca urmeze sa plece. Nu din cauza intrebarilor a iesit din platou

Secretarul de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat a parasit, nervos, platoul postului national de televiziune, unde a fost invitat, luni seara, sa discute despre Romania post-Colectiv. El s-a retras din emisiune in urma unui schimb de replici cu moderatoarea Emma Zaicescu. Marti, producatorul si moderatoarea emisiunii au explicat ca secretarul de stat in MAI anuntase dinainte de inceperea emisiunii ca va fi nevoit sa plece.

Profesorul Lascar demareaza, printre cadrele medicale care protesteaza din cauza salariilor mici, la volanul bolidului sau de peste 100.000 de euro (FOTO)

Peste 70 de mii de angajati din Sanatate au protestat luni, oprind activitatea la majoritatea spitalelor din tara. Printre acesta si Spitalul de Urgenta Floreasca. in fata unitatii medicale in.

Pietele internationale, pesimiste din cauza rezultatelor companiilor

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, ca urmare a rezultatelor financiare anuntate de companii, care ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea acestora.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )