Libnet.ro
UNICEF

19:30

Audiente radio de toamna: Kiss FM - cel mai ascultat post la nivel national si urban, Radio Zu - in Bucuresti. RFI Romania - audiente evaluate separat

Hotnews Hotnews,
 Audiente radio de toamna: Kiss FM - cel mai ascultat post la nivel national si urban, Radio Zu - in Bucuresti. RFI Romania - audiente evaluate separat

Kiss FM isi pastreaza pozitia de lider pe piata radio, la nivel national si urban, in timp ce Radio Zu ramane cel mai ascultat post de radio in Bucuresti, potrivit ultimului val al Studiului de Audienta Radio, realizat in perioada 2 septembrie - 22 decembrie 2013. La nivel urban, Kiss FM este urmat de Radio Romania Actualitati, Radio Zu si Pro FM, in timp ce Europa FM coboara pe locul 5. Separat, RFI Romania a realizat propria evaluare a audientei sale, apeland la un sondaj CSOP care ca acest post ar avea in Bucuresti o audienta de peste 100. 000 de persoane. continuă pe Hotnews

Kiss FM, cel mai ascultat post la orase, iar Radio ZU conduce la nivelul Capitalei

Kiss FM ramane in continuare cel mai ascultat post de radio la nivel urban, iar Radio ZU conduce in Bucuresti, potrivit unui studiu, citat de paginademedia. ro.

Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP se mentine in topul preferintelor ascultatorilor

Radio ZU ramane cel mai ascultat post de radio din capitala Radio ZU continua sa isi mentina pozitia de lider pe piata de radio din Bucuresti. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audie.

Imola Zoltan, McCann PR: 2013 a fost cel mai dificil an de cand conduc agentia

Anul trecut a fost cel mai dificil an de la preluarea conducerii agentiei in 2004, datorita scaderii bugetelor clientilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Imola Zoltan, directorul general al McCann PR, cea mai mare agentie de relatii publice de pe.

Andres Iniesta, cel mai bun jucator de creatie al anului 2013.

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, a fost ales pentru a doua oara consecutiv cel mai bun playmaker al anului, de catre un juriu format din jurnalisti si experti din 70 de tari, informeaza Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), citata de Mediafax. Anterior, in fruntea clasamentului celor mai buni playmakeri s-au mai aflat Zinedine Zidane 2006), Kaka 2007) si Xavi 2008, 2011). Iniesta, care in ierarhia pe 2013 are 132 de puncte, i-a devansat .

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

Cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie

Desi nu credeam ca asa ceva este posibil, cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie, este vorba de un album propriu urcat de Moby online. Vrei nu vrei, termenul torrent a devenit sinonim cu pirateria. Indiferent cat de mult vor investi cei de la BitTorrent in reinventarea conceptului, cu siguranta nu este usor ca tranzitia mentala de la piraterie la legalitate sa aiba loc. in 2013, compania din spatele clientului de torrent Utorrent a colaborat cu Moby [].

Dezastrul sta la panda. Cel mai important ghetar din Antarctica a atins un punct critic al topirii

Ghetarul care contribuie cel mai mult la cresterea nivelului marii dintre toti colosii de gheata ai Antarcticii a atins un punct critic al topirii incontrolabile. Potrivit unui studiu prezentat de LiveScience,.

FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

FUSION Festival a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul Festival Awards. Editia din acest an a renumitei competitii a avut loc la Groningen, Olanda si a strans laolalta nume puternice din industria festivalurilor Tomorrowland - Belgia, Sziget Ungaria), Wacken Open Air Germania),Woodstock Festival - Polonia, Berlin Festival - Germania, Open'er Festival - Polonia, etc).

Cel mai nou terminal al Aeroportului Mumbai, o constructie inedita inspirata din penajul paunului (VIDEO)

Noul terminal al Aeroportului international din Mumbai, India se anunta a fi unul dintre cele mai inedite din lume. Designul este inspirat de penajul pasarii nationale - paunul. Terminalul va fi dat in.

Kingston HyperX 3K 240 GB Cel mai important element de upgrade al PC-ului [REVIEW]

SSD-ul a devenit o componenta importanta a unui PC performant si ofera un spor de viteza foarte mare pentru orice tip de computer, fie ca este vorba de unul de gaming sau de unul folosit doar la navigarea pe internet. Cred ca in ultimii doi ani oricarui amic care imi cerea o recomandare pentru un PC i-am atras atentia ca SSD-ul este un factor important, indiferent de capacitatea acestuia. Kingston este unul dintre cei mai mari producatori de memorii din [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )