Libnet.ro
UNICEF

20:30

FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

Hotnews Hotnews,
 FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

FUSION Festival a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul Festival Awards. Editia din acest an a renumitei competitii a avut loc la Groningen, Olanda si a strans laolalta nume puternice din industria festivalurilor Tomorrowland - Belgia, Sziget Ungaria), Wacken Open Air Germania),Woodstock Festival - Polonia, Berlin Festival - Germania, Open'er Festival - Polonia, etc). continuă pe Hotnews

Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

American Hustle, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

Cel mai bun telefon al Motorola va fi lansat in Europa in luna februarie

Cel mai bun si cel mai bine primit smartphone al Motorola ajunge in Europa. Este fabricat in Statele Unite ale Americii, nu are dotari de varf, dar are cateva caracteristici care l-au evidentiat.

Arsenie reprezinta Romania la cel mai important festival din America de Sud!

Cea de-a 55-a editie a celui mai important festival muzical din America de Sud, Vina del Mar, se va desfasura.

Heathrow din Londra, cel mai tranzitat aeroport european in 2013

Aeroportul international Heathrow din Londra si-a consolidat, anul trecut, pozitia de cel mai aglomerat aeroport din Europa, in timp ce pozitiile urmatoare ocupate de aeroporturile din Paris, Frankfurt si Amsterdam incep sa fie amenintate de cresterea rapida a aeroportului international Ataturk din Istanbul, relateaza Bloomberg.

Fusion, primul festival romanesc premiat la nivel international.

Festival Fusion din Sibiu a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul competitiei Festival Awards. Este pentru prima data cand un festival romanesc obtine un premiu in cadrul unui eveniment international de anvergura. Dupa calificarea pe lista scurta a celor mai bune 10 evenimente, pe baza voturilor publicului, FUSION Festival a fost ales de un juriu format din jurnalisti, reprezentanti ai diferitelor agentii si organizatori de evenimente, .

Concurs de Zarezean: Se cauta cel mai bun vin de pe plaiurile alexandrene

Producatorii autohtoni de vin sunt invitati la concurs. Ca in fiecare an, de Zarezean, municipalitatea organizeaza concursul Cel mai bun vin alb/rosu de pe plaiuri alexandrene. Sunt puse in joc premii atractive.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in acest sens un premiu rareori atribuit unei femei.

Oscar 2014. American Hustle si The Wolf of Wall Street, nominalizate ...

American Hustle, The Wolf of Wall Street, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Astfel, lista completa a titlurilor nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film este formata din American Hustle, de David O. Russell, Captain Phillips, de Paul Greengrass, Dallas Buyers Club, de Jean-Marc Vallee, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )