Libnet.ro
UNICEF

09:15

Andres Iniesta, cel mai bun jucator de creatie al anului 2013.

România Liberă România Liberă,
Andres Iniesta, cel mai bun jucator de creatie al anului 2013.

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, a fost ales pentru a doua oara consecutiv cel mai bun playmaker al anului, de catre un juriu format din jurnalisti si experti din 70 de tari, informeaza Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), citata de Mediafax. Anterior, in fruntea clasamentului celor mai buni playmakeri s-au mai aflat Zinedine Zidane 2006), Kaka 2007) si Xavi 2008, 2011). Iniesta, care in ierarhia pe 2013 are 132 de puncte, i-a devansat . continuă pe România Liberă

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

FUSION, cel mai bun festival european la categoria Best Small Festival

FUSION Festival a fost declarat cel mai bun eveniment european la categoria Best Small Festival in cadrul Festival Awards. Editia din acest an a renumitei competitii a avut loc la Groningen, Olanda si a strans laolalta nume puternice din industria festivalurilor Tomorrowland - Belgia, Sziget Ungaria), Wacken Open Air Germania),Woodstock Festival - Polonia, Berlin Festival - Germania, Open'er Festival - Polonia, etc).

VIDEO 12 ani de sclavie si Gravity, cele mai bun filme ale anului

Dramele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, ex-aequo, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America/ PGA).

Halep, dupa calificarea in sferturi la AO: in setul trei am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep si-a indeplinit un vis prin calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, si considera ca in setul al treilea din meciul cu Jelena Jankovic a jucat.

Concurs de Zarezean: Se cauta cel mai bun vin de pe plaiurile alexandrene

Producatorii autohtoni de vin sunt invitati la concurs. Ca in fiecare an, de Zarezean, municipalitatea organizeaza concursul Cel mai bun vin alb/rosu de pe plaiuri alexandrene. Sunt puse in joc premii atractive.

Actiunea Electroputere a crescut de patru ori

Cel mai bun randament, in randul companiilor listate la BVB, din perioada 15 decembrie 2013 - 15 ianuarie 2014, este cel al companiei craiovene Electroputere Craiova simbol EPT), care a adus investitorilor un castig de 299,97% raportat la moneda euro), potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Un barbat a presimtit ca i-a murit cel mai bun prieten si a sunat la 112

Dimineata obisnuiau sa-si bea cafeaua impreuna si sa steau la un pahar de vorba. Cum ieri dimineata, prietenul nu i-a raspuns la usa, un barbat din Curtea de Arges a presimtit ca ceva s-a intamplat, motiv pentru care a sunat la 112. Prietenul sau a fost gasit in pat, fara suflare.

Imola Zoltan, McCann PR: 2013 a fost cel mai dificil an de cand conduc agentia

Anul trecut a fost cel mai dificil an de la preluarea conducerii agentiei in 2004, datorita scaderii bugetelor clientilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Imola Zoltan, directorul general al McCann PR, cea mai mare agentie de relatii publice de pe.

Audiente radio de toamna: Kiss FM - cel mai ascultat post la nivel national si urban, Radio Zu - in Bucuresti. RFI Romania - audiente evaluate separat

Kiss FM isi pastreaza pozitia de lider pe piata radio, la nivel national si urban, in timp ce Radio Zu ramane cel mai ascultat post de radio in Bucuresti, potrivit ultimului val al Studiului de Audienta Radio, realizat in perioada 2 septembrie - 22 decembrie 2013. La nivel urban, Kiss FM este urmat de Radio Romania Actualitati, Radio Zu si Pro FM, in timp ce Europa FM coboara pe locul 5. Separat, RFI Romania a realizat propria evaluare a audientei sale, apeland la un sondaj CSOP care ca acest post ar avea in Bucuresti o audienta de peste 100. 000 de persoane.

Cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie

Desi nu credeam ca asa ceva este posibil, cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie, este vorba de un album propriu urcat de Moby online. Vrei nu vrei, termenul torrent a devenit sinonim cu pirateria. Indiferent cat de mult vor investi cei de la BitTorrent in reinventarea conceptului, cu siguranta nu este usor ca tranzitia mentala de la piraterie la legalitate sa aiba loc. in 2013, compania din spatele clientului de torrent Utorrent a colaborat cu Moby [].

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )