Libnet.ro
UNICEF

06:45

PNL schimba un singur ministru si nu ia USR la guvernare. Ludovic Orban nu intra in Executiv. Nicusor Dan, validat candidat pentru Capitala

Adevărul Adevărul,
PNL schimba un singur ministru si nu ia USR la guvernare. Ludovic Orban nu intra in Executiv. Nicusor Dan, validat candidat pentru Capitala

Biroul Executiv al PNL s-a reunit vineri dimineata pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor au validat candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei. continuă pe Adevărul

UPDATE Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat Nicolae Ciuca, favorit sa-i ia locul (surse)

Ludovic Orban a renuntat la mandatul de premier desemnat, a confirmat presedintele Klaus Iohannis marti seara. HotNews. ro a scris anterior despre intentia liderului PNL. Potrivit unor surse politice convergente, favorit pentru mandatul de premier este Nicolae Ciuca, actualul ministru al Apararii.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

LUDOVIC ORBAN SI-A DEPUS MANDATUL DE PREMIER Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou prim-ministru

Premierul Ludovic Orban si-a depus mandatul de formare a noului guvern si presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Am convingerea ca este cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor fundamentale ale PNL, a spus liderul PNL.

Ludovic Orban: Toti candidatii PNL de la alegerile locale, stabiliti pana in 7 martie (VIDEO)

PNL va avea stabiliti totii candidatii de la alegerile locale la finalul saptamanii 1-7 martie, a afirmat Ludovic Orban, miercuri, la Palatul Cotroceni. De altfel, stiti foarte bine ca PNL a luat o decizie.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

PNL a decis. Ludovic Orban merge fara un nume de premier la Cotroceni

Conducerea PNL a decis sa nu aiba o propunere clara de premier, Ludovic Orban primind mandat sa mearga la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si sa sustina desemnarea pe care o va face seful statului.

Rares Bogdan: Propunerea PNL pentru premier este Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, miercuri, ca liberalii vor merge la consultarile de la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier. Avem totala incredere in presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )