Libnet.ro
UNICEF

13:01

AUDIO Super Trooper, cea mai cool prezenta de la Eurovision 2015! Cum suna Secret Place, piesa cu care au cucerit juriul

Devorator Monden Devorator Monden,
AUDIO Super Trooper, cea mai cool prezenta de la Eurovision 2015! Cum suna Secret Place, piesa cu care au cucerit juriul

Super Trooper noul fenomen disco, cea mai cool si indrazneata prezenta de la Selectia Nationala Eurovision 2015, prezinta single-ul Secret. continuă pe Devorator Monden

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 25 grade, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, de minus 25 grade Celsius, s-a inregistrat, miercuri dimineata, la MIercurea Ciuc, aceasta fiind si cea mai geroasa dimineata din luna februarie in judetul Harghita,.

Cea mai scazuta temperatura din tara. Minus 25 de grade, la Miercurea Ciuc

Statia meteo Miercurea Ciuc a masurat, miercuri dimineata, o temperatura de minus 25 de grade Celsius. Acesta este cea mai scazuta valoare inregistrata in luna februarie si cea mai coborata la nivel.

Sincu, EY: Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul legat de proiectul noului Cod Fiscal este cu privire la sursele de acoperire a deficitului generat de aceste noi reguli

Ca si remarca generala sunt si eu, asemenea majoritatii oamenilor care lucreaza in domeniu, impresionat de masurile curajoase pe care autoritatile intentioneaza sa le puna in practica. Indraznesc sa afirm ca este cel mai indraznet set de masuri fiscale de care am avut parte in ultimii 25 de ani, depasind ca impact si anvergura introducerea cotei unice din anul 2005. Cea mai dificila intrebare la care trebuie sa raspunda Guvernul este cu privire la sursele de acoperire a deficitului generat de aceste noi reguli, dar in opinia mea exista acum suficiente resurse in zona de economie subterana care ar putea acoperi cu succes gaura din bugetul de stat, spune Gabriel Sincu, director executiv in cadrul departamentului de asistenta fiscala al EY Romania.

Dieta cu fructe de padure, cea mai simpla si eficienta

Dieta cu fructe de padure ar putea fi cea mai simpla si usor de urmat dieta, fiindca presupune doar inlocuirea unei gustari dintre mesele principale cu o portie de fructe de padure, scrie Mediafax.

Cea mai buna zodie in 2015: nativii care vor avea parte de cel mai bun an

Anul 2015 se anunta foarte promitator pentru majoritatea semnelor astrale, dar unele se bucura de mai mult succes decat altele pe plan profesional, personal si financiar. Cea mai buna zodie in 2015 va atrage tot norocul de partea sa si va avea un an special.

WTA: Cea mai frumoasa lovitura a zilei a fost oferita de Simona Halep la Dubai (VIDEO)

Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei in meciul cu Daniela Hantuchova, pe care a invins-o in turul al doilea al turneului de la Dubai cu scorul de 6-2, 6-0, scrie GSP. Oficialii WTA au decis ca.

Bulgareala zdravana. Vezi cea mai mare bataie cu bulgari

Cea mai mare bataie cu bulgari de zapada din Statele Unite ale Americii a avut loc in centrul Washingtonului. Participantii s-au impartit in doua tabere, conduse de Batman si Captain America. Sute de tineri s.

Care este cea mai inovatoare companie din lume? Apple prinde locul doi

Intr-o perioada de inceput de an, in care suntem bombardati cu studii si statistici, aflam ca Apple este a doua cea mai inovatoarecompanie. in fiecare an, editorii publicatiei Fast Company publica un top foarte important. Acesta poarta titlul Fast Companys The Worlds 50 Most Innovative Companies. Dupa ce in topul de anul trecut, Apple a [].

Cat de mare este Insula Mare a Brailei? Secretele pamantului dintre ape, de la imparatia pestilor la cea mai mare ferma agricola din Europa

Insula Mare a Brailei inseamna zeci de mii de hectare de teren arabil prinse intre diguri si inconjurate de-o parte si de alta de Dunare. Candva era cea mai mare exploatare piscicola naturala a tarii, dupa Delta Dunarii. Asta pana cand comunistii au oprit artificial inundatiile anuale, cu diguri, si au facut din ea cea mai mare ferma agricola din Europa.

FOTO Maramuresul da lumii cea mai inalta biserica de lemn din Europa. Povestea unei biserici unicat

Cea mai inalta biserica de lemn din lume se gaseste pe pamant maramuresean. Si nu oriunde, ci in singurul loc din lume unde moartea are haz, Sapanta, cu al ei Cimitir Vesel. Este vorba despre Manastirea Sapanta Peri, care are o inaltime de 75 m.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2422 seconds )