Libnet.ro
UNICEF

15:45

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Adevărul Adevărul,
Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly. continuă pe Adevărul

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din ultimii 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

Incepe constructia Kingdom Tower din Arabia Saudita, cea mai inalta cladire din lume

Orasul Jeddah din Arabia Saudita va gazdui constructia celei mai inalte cladiri din lume, de peste 1. 000 m si cu 200 de etaje, lucrare al carei cost este evaluat la 1,2 miliarde de dolari.

FOTO Brunetele, de doua ori mai dorite decat blondele

Desi se spune ca blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de doua ori mai frumoase, arata un nou sondaj. Actrita Audrey Hepburn ocupa locul fruntas, fiind declarata cea mai dorita femeie din ultimii 50 de ani.

Romanii raman comunitatea cea mai numeroasa de imigranti din Spania

Romanii raman comunitatea de imigranti cea mai numeroasa din Spania, cu 795. 000 de membri, desi numarul acestora a scazut cu 8,5%, pe fondul declinului general al populatiei spaniole. La 1 ianuarie 2014,.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

Un moldovean risca pana la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de spargere a unui bancomat de la cea mai mare banca din Rusia

Procuratura Taganka din Moscova a trimis in instanta dosarul deschis pe numele cetateanului moldovean Adrian Scutelniciuc, care a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa deschida cu surubelnita un bancomat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )