Libnet.ro
UNICEF

07:15

Augustin Lazar a dispus aducerea Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General. Cu ce se va ocupa fosta sefa a DNA

B1 B1,
Augustin Lazar a dispus aducerea Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General. Cu ce se va ocupa fosta sefa a DNA

Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca procuror in cadrul DIICOT Sibiu precum s-a decis in cadrul CSM. Totul, pentru ca procurorul general Augustin Lazar a dispus delegarea acesteia in functia de procuror la. continuă pe B1

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie.

Augustin Lazar, declaratii importante dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi: Este o situatie sensibila

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut primele lui declaratii dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. intrebat daca procurorii vor fi subordonati politic, Lazar a spus ca trebuie.

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Decizia lui Augustin Lazar in privinta Laurei Codruta Kovesi: ce se va intampla cu fosta sefa DNA

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a fost delegata de procurorul general Augustin Lazar la Ministerul Public, unde va avea atributii in implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016-2020.

Procurorii CSM discuta astazi cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Sectia pentru procurori a CSM urmeaza sa discute miercuri cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a-si continua activitatea in calitate de procuror, la dezbatere anuntandu-si prezenta si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar si procurorul general, Augustin Lazar.

Mesajul Laurei Codruta Kovesi pentru societate: Coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!

La plecarea din fruntea DNA, Laura Codruta Kovesi a tinut sa transmita un mesaj pentru societate: coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, dupa ce a fost revocata de presedintele Klaus Iohannis, ca va ramane in continuare procuror. Laura Codruta Kovesi a coborat la declaratii insotita de toti colegii procurori.

Adrian Nastase, previziune pentru viitorul Laurei Codruta Kovesi. Ce se va intampla cu relatia cu americanii

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca odata plecata din functia de procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi va afla, la fel ca si Traian Basescu ca americanii nu au fosti prieteni, au doar.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Procurorii CSM vor discuta miercuri cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Sectia pentru procurori a CSM va discuta, miercuri, cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a-si continua activitatea in calitate de procuror, dupa ce a fost emis, de catre presedintele Klaus Iohannis, decretul de revocare a acesteia din functia de conducere.

Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

Decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare a sefei DNA. intr-o conferinta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )