Libnet.ro
UNICEF

10:00

Augustin Lazar, prima declaratie dupa ce Felix Banila a fost instalat la sefia DIICOT: Este momentul sa-si arate resursele pe care le-a invocat

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, prima declaratie dupa ce Felix Banila a fost instalat la sefia DIICOT: Este momentul sa-si arate resursele pe care le-a invocat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca este momentul ca noul procuror sef al DIICOT, Felix Banila, sa-si arate resursele pe care le-a invocat in proiectul de management prezentat la selectia or. continuă pe Antena3

Augustin Lazar,prima reactie dupa ce 4 procurori s-au inscris in cursa pentru sefia DNA: Nu este un act de curaj, ci o dovada a datoriei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit marti, la sediul CSM, despre candidatii inscrisi pentru sefia DNA, spunand ca gestul acestora nu este unul de curaj in actualul context ci o dovada a sentimentului datoriei.

Felix Banila, noul sef DIICOT, ii evalueaza pe procurorii antimafia care nu l-au vrut in fruntea institutiei

Felix Banila a anuntat la instalarea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) ca prioritatea sa este evaluarea intregii activitati a DIICOT. Asta dupa ce procurorii antimafia i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa respinga propunerea ministrului Justitiei de numire a procurorului Felix Banila la conducerea institutiei.

Felix Banila a preluat oficial functia de procuror-sef DIICOT

Oliver Felix Banila a preluat marti functia de procuror-sef al DIICOT, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in prezenta procurorilor din cadrul acestei institutii. La eveniment a fost prezent August.

Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ce avere are noul sef al DIICOT, Felix Banila: O casa, un teren si doua masini de lux

Noul procuror-sef al DIICOT, Felix Banila, detine o casa, un teren si doua masini de lux, conform declaratiei de avere din luna iunie 2018, depusa in calitate de prim procuror al Parchetului de pe langa.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Mircea Badea, despre Augustin Lazar: Eu am mai vazut bani in viata mea, dar cum face?

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in gura presei, despre declaratia deavere aprocurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Eu am mai vazut bani in viata mea, dar cum face? El trebuie.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

Un barbat din Salaj a murit dupa ce a fost intepat de mai multe viespi

Un angajat al unei firme de constructii a decedat, marti, dupa ce a fost muscat de viespi, in comuna Pericei, unde se afla pentru a efectua o lucrare la un drum. Un muncitor de la o firma de constructii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )