Libnet.ro
UNICEF

19:30

Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul lui Liviu Dragnea instanta putea lua doar doua decizii, o ac. continuă pe B1

Augustin Zegrean, despre condamnarea lui Dragnea: Si ingerii daca il judecau, tot pedeapsa asta i-o dadeau, pentru ca banuiesc ca ingerii respecta legea

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca decizia instantei supreme de condamnare definitiva la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea este una normala si trebuia luata de mult timp. Si ingerii daca il judecau, tot pedeapsa asta i-o dadeau, pentru ca banuiesc ca ingerii respecta legea, a comentat Zegrean pentru HotNews. ro.

Victor Ponta: Nu ma bucur de necazul nimanui, dar ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a precizat luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, ca nu se bucura pentru raul nimanui, dar se bucura pentru ca decizia a fost pronuntata dupa votul de la.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, intrebat daca ia in calcul sa-si dea demisia din functie, ca niciodata nu a facut altceva decat a zis partidul sau ceva impotriva formatiunii pe care o .

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

VIDEO Oprisan: Daca PSD obtine sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa plece

Marian Oprisan sustine ca, daca PSD obtine la alegerile europarlamentare un scor sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat daca e pregatit sa mearga la puscarie: Nimeni nu e pregatit, doamna

Liviu Dragnea a fost intrebat de o ziarista, duminica seara, dupa ce a votat, daca este pregatit sa mearga la puscarie. Nimeni nu e pregatit, doamna, a raspuns Dragnea.

Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman si a fost dus, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova. El va putea depune cerere de eliberare conditionata abia peste 2 ani si 4 luni, dar daca va fi un detinut model sau daca va [] .

Ce a scris presa straina despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost atent urmarita si de presa straina. Unele surse il numesc cel mai puternic politician din Romania. La doar cateva ore dupa marea infrangere suferita de PSD la alegerile europarlamentare, liderul partidului a fost condamnat la inchisoare, iar la aceasta [] .

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )