Libnet.ro
UNICEF

17:00

AUR, decizie radicala dupa succesul alegerilor parlamentare 2020. Ce spune despre coalitii cu alte partide

Playtech Playtech,
AUR, decizie radicala dupa succesul alegerilor parlamentare 2020. Ce spune despre coalitii cu alte partide

Revelatia scrutinului alegerilor parlamentare de anul acesta, coalitia AUR, a reusit sa aiba pragul de intrare in Parlament. Rezultatul obtinut de coalitia lui George Simion si Claudiu Tarziu a surprins pe toata lumea. Liderii coalitiei AUR, dupa exit-poll, au facut declaratii dure la adresa celorlalte partide politice, anuntand o revolutie conservatoare. Coalitia AUR, marea surpriza . continuă pe Playtech

Totul despre Alianta AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare 2020

Care este adevarul despre Alianta AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare 2020. George Simion a lansat Alianta AUR dupa alegerile Europarlamentare din anul 2019. Partidul are ca prioritati: familia, patria, credinta si libertatea. De asemenea, principalul obiectiv al Aliantei AUR este propunerea unirii dintre Romania si Republica Moldova. Alianta AUR, doi membri importanti mai mult .

Filosoful Mihai Sora, dupa rezultatele alegerilor parlamentare: Unii dintre oameni pricep mai greu legatura cauza-efect. Urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral

Filozoful Mihai Sora a comentat rezultatele alegerilor parlamentare de duminica, declarand ca urmeaza inca patru ani de scoala, cu lectii la seral. Filosoful Mihai Sora, dupa afisarea.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Klaus Iohannis face primele declaratii in urma alegerilor parlamentare 2020, in direct pe B1 TV, de la ora 18:00

Klaus Iohannis va oferi prima reactie dupa comunicarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 2020. Declaratiile presedintelui vor putea fi urmarite in aceasta seara, de la ora 18:00, in direct, pe B1.

Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), care potrivit rezultatelor exit-poll ar intra in Parlament, trecand pragul electoral de 5%, este un partid infiintat in toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012, care militeaza pentru unirea cu Republica Moldova. in 2015 el a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, avand o interdictie de 5 ani de a intra in aceasta tara. Partidul se defineste ca fiind de dreapta, conservator, patriot si unionist.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele alegerilor parlamentare 2020 in fiecare judet din tara. Harta Romaniei politice pentru urmatorii patru ani

PSD a iesit pe locul intai la alegerile parlamentare 2020 cu aproape 30%, urmat de PNL cu aproape 26% si apoi, la ceva distanta, de USR-PLUS. in tara, PSD a reusit sa ia fata celorlalte partide in mai bine de jumatate dintre judete, iar USR a reusit sa se impuna in Capitala, in Timis si in Brasov. HotNews. ro a pus pe harta rezultatele la alegerile parlamentare 2020 in fiecare fiecare judet din tara, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat.

Digisport: Cine este George Simion, ultrasul care conduce partidul AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare

Partidul AUR este marea surpriza a Alegerilor Parlamentare din acest an pentru ca este aproape sigur ca va trece pragul electoral. Co-presedintele partidului AUR este un ultras, George Simion 34 de ani), cel care a contribuit la aparitia gruparilor Honor et Patria si Uniti Sub Tricolor, care reunesc suporteri ai echipei nationale a Romaniei.

Alegeri parlamentare 2020: Primele rezultate exit-poll Cea mai slaba prezenta din ultimii 31 ani Prezenta la vot de 31,84% LIVETEXT

Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 care au avut loc duminica, 6 decembrie, a fost de 31,84% 5. 135), cea mai scazuta prezenta din ultimii 31 ani. Primele rezultate exit-poll ale alegerilor parlamentare 2020 plaseaza PSD pe primul loc, urmat de PNL si USRPLUS. 35 Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza alegerilor parlamentare 202023:11 Rezultate alegeri parlamentare 2020 Exit-poll CURS-Avangarde pentru ora 21. Diferenta de sub un procent intre PSD si PNL22:36 Marcel Ciolacu sustine ca Alexandru Rafila e una dintre propunerile de premier din partea PSD. 00 Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 a fost pana la aceasta ora de 31,84%. 00 Rezultatele alegerilor parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: Valcea, din nou rosie, cu USR - PLUS secondat de AUR

La Valcea, in urma alegerilor parlamentare 2020 se prefigureaza doua surprize: judetul a revenit pe harta rosie a partidelor politice, iar AUR reprezinta noul jucator pe scena politica, la fel ca la nivel national.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )