Libnet.ro
UNICEF

22:45

Totul despre Alianta AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare 2020

Playtech Playtech,
Totul despre Alianta AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare 2020

Care este adevarul despre Alianta AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare 2020. George Simion a lansat Alianta AUR dupa alegerile Europarlamentare din anul 2019. Partidul are ca prioritati: familia, patria, credinta si libertatea. De asemenea, principalul obiectiv al Aliantei AUR este propunerea unirii dintre Romania si Republica Moldova. Alianta AUR, doi membri importanti mai mult . continuă pe Playtech

Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), care potrivit rezultatelor exit-poll ar intra in Parlament, trecand pragul electoral de 5%, este un partid infiintat in toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012, care militeaza pentru unirea cu Republica Moldova. in 2015 el a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, avand o interdictie de 5 ani de a intra in aceasta tara. Partidul se defineste ca fiind de dreapta, conservator, patriot si unionist.

Marea surpriza a alegerilor: AUR. De unde a aparut partidul, cine sunt liderii si ce nume de premier au pregatit

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a fost surpriza alegerilor parlamentare din 2020, reusind sa treaca pragul electoral de 5%, ajungand astfel in Parlament, desi la alegerile locale a obtinut sub 1%. Formatiunea este condusa de George Simion, fost candidat independent la europarlamentarele din 2019, si de fostul jurnalist Claudiu Tarziu. Premierul propus de AUR e Calin Georgescu.

Surse. Primul EXIT-POLL. PNL e pe primul loc la amiaza. Marea surpriza: AUR. Cum stau PSD si USR PLUS

PNL conduce in preferintele electoratului la jumatate zilei, potrivit unui EXIT-POLL obtinut de Adevarul din surse politice. Marea surpriza e partidul nationalist AUR, care are sanse sa treaca pragul electoral.

Sociologul Marius Pieleanu, anunt important in ziua alegerilor parlamentare: Se naste un nou partid

Directorul Avangarde, Marius Pieleanu, afirma ca in urma alegerilor parlamentare se va naste un nou partid, conservator crestin. Potrivit sociologului, numarul femeilor care voteaza la alegerile parlamentare 2020 e mult mai mic decat al barbatilor.

Surpriza alegerilor: AUR are sanse sa intre in Parlament, dar nu vrea in nicio coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, du.

Daca tot stie totul despre tine, Google iti recomanda cadouri

Daca tot agregheaza date despre comportamentul online al tuturor, Google s-a gandit sa sintetizeze acele informatii pentru un scop nobil, sa te ajute sa-ti cumperi sau sa oferi un cadou de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )