Libnet.ro
UNICEF

06:00

EUROSTAT: Ungaria si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Ungaria si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,4% in ianuarie, in crestere comparativ cu 1,3% luna precedenta, si de 1,7% in Uniunea Europeana, de asemenea in urcare fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria si Romania, tarile din UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Eurostat a anuntat ca cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate in luna ianuarie in Ungaria 4,7%), Romania 3,9%), Cehia si Polonia ambele cu 3,8%). Pe de alta parte, cele.

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Guvernul german al coalitiei si-a dorit foarte tare sa impuna o noua lege pentru limitarea de viteza pe autostrazi, o veche controversa care a fost criticata aspru in ultima perioada. Ministrul conservator al transporturilor a respins cererile social-democratilor cu privire la acest proiect. Cea mai proasta veste pentru soferi Membrii Partidului Social Democrat SPD), parteneri .

Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Leonie Charlotte von Hase 35 de ani), mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin. Ea este cea mai varstnica regina a frumusetii din istoria de 93 de ani a competitiei.

Ungaria si Romania au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Business report: Analisti: Fara corectii bugetare leul isi va continua deprecierea; Cea mai sigura masina fabricata in Romania are probleme cu siguranta; inca un faliment pe piata asigurarilor

Directorii de HR din mari companii: Nu cu croissante sau cafea, ci prin umanitate, modul in care este tratat, evolutia in cariera, pastrezi un angajat. Retentia salariatilor este o. Bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Romania ar putea primi 45 miliarde euro. Suma depinde de. Esec major in combaterea pestei porcine africane. Creste numarul focarelor si al zonelor care necesita masuri. Numarul focarelor de pesta porcina africana si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )