Libnet.ro
UNICEF

14:00

Australia, tara cu cele mai bune rezultate in ceea ce priveste prevenirea cazurilor de infectie cu virusul HIV

Hotnews Hotnews,
 Australia, tara cu cele mai bune rezultate in ceea ce priveste prevenirea cazurilor de infectie cu virusul HIV

Australia isi mentine pozitia in fruntea statelor cu cea mai mare rata de combatere a infectiilor HIV, potrivit unui nou studiu care arata ca numarul cazurilor noi in 2018 a scazut cu 13% fata de anul precedent, ajungand la 835. Ritmul acestei scaderi este mai mult decat dublu fata de anul de dinainte, conform datelor de la Istitutul Kirby pentru Boli infectioase si Imunitate, Universitatea New South Wales, Sydeny, scrie Science Mag. continuă pe Hotnews

Cele mai bune vitamine in sarcina

Alimentatia unei viitoare mamici trebuie sa fie una bogata in vitamine. Legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din dieta ei. Dar, pe langa aportul de nutrienti necesari pentru dezvoltarea armonioasa a fatului, pe care ii poate gasi in alimente, femeia insarcinata trebuie sa ia si alte vitamine importante. Exista, astfel, cateva vitamine si minerale importante atat pentru viitoarea mamica, cat si pentru copilul ei.

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

Mihai Gadea: E una dintre cele mai impresionante povesti pe care le-am vazut vreodata!

Mihai Gadea a prezentat marti seara o poveste de-a dreptul impresionanta. E una dintre cele mai impresionante povesti pe care eu le-am vazut vreodata. Asa se salveaza copiii. Asta e o lectie! Mi-a spus.

Domeniile in care se fac cele mai multe angajari

Cele mai cautate joburi in luna iunie au fost in domenii precum financiar-contabilitate, transport, inginerie si Business Process Outsourcing BPO). Tot in luna iunie, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 5%, comparativ cu luna mai a acestui an.

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii din indus.

Monitorul Preturilor Carburantilor: Cum poti afla cele mai apropiate benzinarii si preturile practicate

Consiliul Concurentei a lansat luni Monitorul Preturilor Carburantilor, platforma on-line care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalele retele de distributie a carburantilor auto. Conducatorii auto pot accesa gratuit acest comparator de preturi, care arata cele mai apropiate benzinarii, localizarea geografica, serviciile oferite de acestea, precum si preturile practicate.

Subiect si predicat. Cele mai spectaculoase stiri false din istorie - VIDEO

Cele mai spectaculoase stiri false din istorie au fost prezentate la emisiunea Subiect si predicat, cu Ana Iorga. in august 1835, The New York Sun a publicat mai multe articole despre descoperirea vietii pe.

Descoperiti. Istoricul Marius Oprea, despre cum au acaparat securistii cele mai importante sectoare din economie si politica

Istoricul Marius Oprea, care a scrisMostenitorii Securitatii, a vorbit la emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,despre cum au acaparat vechii si noii securisti cele mai.

Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Bilantul proiectelor de infrastructura in primele sase luni din 2019: proiecte in constructie, contracte semnate si licitatii lansate. Dupa cele sase luni din acest an, Ministrul Transporturilor a redus estimarea de kilometri. Castigurile nete ale salariatilor din Bucuresti, mai mari cu 15% in aprilie decat in anul anterior. Pensiile din Capitala, in crestere cu 10%. Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )