Libnet.ro
UNICEF

12:45

Australian Open: Calificare muncita pentru Rafael Nadal - Cu cine se va duela ibericul in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Calificare muncita pentru Rafael Nadal - Cu cine se va duela ibericul in turul trei

Rafael Nadal a avut in Federico Delbonis un adversar incomod, cunoscut fiind faptul ca ibericul are unele dificultati cu jucatorii de mana stanga. Liderul mondial a castigat in trei seturi 6-3, 7-64), 6-1), dar a avut nevoie de doua ore si 30 de minute pentru a trece de un argentinian aflat intr-o zi buna. continuă pe Hotnews

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

Australian Open: Gestul impresionant facut de Rafael Nadal dupa ce a lovit un copil de mingi in cap

Rafael Nadal a oferit faza zilei dupa ce a lovit involuntar cu un retur de forehand un copil de mingi, spre finalul meciului castigat impotriva argentinianului Federico Delbonis, in turul al doilea la Australian.

Australian Open: Gestul impresionant facut de Rafael Nadal dupa ce a lovit un copil de mingi in cap

Rafael Nadal a oferit faza zilei dupa ce a lovit involuntar cu un retur de forehand un copil de mingi, spre finalul meciului castigat impotriva argentinianului Federico Delbonis, in turul al doilea la Australian.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Australian Open: Zi buna pentru favorite - Jelena Ostapenko, eliminata in turul al doilea

Ziua a patra de la Melbourne a venit fara surprize cel putin in prima parte a ei - sesiunea de zi), favoritele facand pasul spre turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Printre jucatoarele care si-au luat adio, joi, de la Australian Open se numara si Jelena Ostapenko.

Australian Open: Rafa Nadal, calificare fara emotii in turul secund

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, l-a invins fara probleme in trei seturi, 6-2, .

VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Rafael Nadal a facut pasul spre turul doi de la Australian Open dupa un meci in care a pierdut doar cinci game-uri. Ibericul liderul ierarhiei ATP) a trecut, scor 6-2, 6-3, 6-0, de Hugo Dellien Bolivia, 73 ATP).

Rafael Nadal paseste apasat la debutul la Australian Open: E un start pozitiv

Liderul mondial Rafael Nadal a castigat net meciul de debut la Australian Open 2020, 6-3, 6-2, 6-0 in fata bolivianului Hugo Dellien 73 ATP). Chiar daca a stat pe teren peste doua ore, ibericul, campion la Melbourne in 2009 si finalistul editiei precedente, s-a declarat multumit de evolutia sa in fata unui adversar care a scris istorie pentru tara sa, fiind primul reprezentant al Boliviei pe tabloul principal la Openul Vesel.

Ce gest a facut Rafael Nadal la Australian Open, dupa ce a lovit o copila in mod accidental. A nimerit-o chiar in cap. Am fost foarte speriat

Tenismenul Rafael Nadal, locul 1 mondial, a lovit o copila, din greseala, in timpul unui meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )