Libnet.ro
UNICEF

11:15

Naomi Osaka a pornit ca din tun la Australian Open. Cu ce viteza a servit detinatoarea trofeului de a rupt fileul!

Adevărul Adevărul,
Naomi Osaka a pornit ca din tun la Australian Open. Cu ce viteza a servit detinatoarea trofeului de a rupt fileul!

Naomi Osaka a inceput perfect cursa de aparare a trofeului castigat in 2019 la Australian Open. Nipona a invins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe reprezentanta Cehiei, Marie Bouzkova, la capatul unei partide care a durat 80 de minute. continuă pe Adevărul

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova au obtinut victorii lejere la debutul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Serena Williams show: cifrele unui debut in forta la Australian Open, borna istorica atinsa si detaliul prin care a uimit

Serena Williams a trecut in viteza de meciul din primul tur la Australian Open 2020: 6-0, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Potapova 18 ani, 90 WTA).

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )