Libnet.ro
UNICEF

18:30

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (juniori): Nicholas Ionel s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Tanarul tenisman roman Nicholas David Ionel s-a calificat, alaturi de austriacul Leandro Riedi, in semifinalele probei de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata italienilor Francesco MaestrelliSamuel Vincent Ruggeri, miercuri, la Melbourne. continuă pe Hotnews

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel si Sebastian Gima au pierdut in primul tur

Jucatorii romani Nicholas Ionel, cap de serie numarul 13, si Sebastian Gima au pierdut meciurile sustinute duminica in prima runda la simplu juniori in cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel si Fatima Keita, calificati in sferturile probelor de dublu

Perechea Nicholas David IonelLeandro Riedi RomaniaElvetia), cap de serie numarul 5, a invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea rusa Egor AgafonovEvgeny Philippov, calificandu-se in sferturile de finala ale probei de dublu juniori de la Australian Open.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open. Garbine Muguruza va fi adversara sa (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit. Scorul meciului, care a durat 53 de minute, a fost de 6-1, 6-1. Simona Halep a reusit o serie de 11 ghemuri.

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute.

Imposibil de oprit! Derby-ul dintre Barty si Kvitova a completat prima semifinala de la Australian Open

Ashleigh Barty s-a calificat in premiera in semifinalele turneului de Mare Slem de acasa, castigand cel mai tare sfert de finala de pe tabloul feminin de la Australian Open 2020: 7-66), 6-2 in fata finalistei editiei precedente, Petra Kvitova.

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1.

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )