Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute. continuă pe Adevărul

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open, Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Anett Kontaveit 31 WTA). Jucatoarea din Estonia a trecut in optimi de poloneza Iga Swiatek 56 WTA).

Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Dominic Thiem il va infrunta pe Alexander Zverev, vineri, in ultima semifinala a tablourilor de simplu la Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in sferturi in fata liderului mondial, Rafael Nadal: 7-63), 7-64), 4-6, 7-66). Ibericul rateaza si in 2020 sansa unui al doilea titlu la Melbourne, dar si oportunitatea de a-l egala pe Roger Federer la numarul de trofee de Mare Slem castigate in cariera 20).

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open. Garbine Muguruza va fi adversara sa (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit. Scorul meciului, care a durat 53 de minute, a fost de 6-1, 6-1. Simona Halep a reusit o serie de 11 ghemuri.

Simona Halep: Cateodata o iau razna pe teren

Eliberata dupa stresul meciului cu Elise Mertens din sferturile Australian Open, Simona Halep a vorbit despre momentele in care isi iese din pepeni, dar si despre cum isi petrece timpul liber intre partide.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep joaca pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )