Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios. continuă pe Online Sport

Nadal, victorie dramatica la Australian Open: Avem sferturile turneului atat la baieti, cat si la fete

Rafael Nadal 1 ATP) ramane in cursa pentru a castiga Australian Open pentru a doua oara in cariera, dupa triumful din 2009.

Stim primul sfert de la Australian Open! Cum s-au descurcat Cori Gauff (15 ani) si invingatoarea Serenei Williams

Parcursul de exceptie al americancei in varsta de doar 15 ani, Cori Gauff, s-a incheiat, duminica, in optimile de la Australian Open. La Melbourne s-a completat deja distributia unui prim sfert de finala pe tabloul feminin: Sofia Kenin cap de serie 4) si Ons Jabeur, ambele aflate in premiera in aceasta faza a competitei la un Grand Slam, se vor duela pentru un loc in semifinale.

Australian Open: Rafael Nadal, calificare fara emotii in optimi Ce il asteapta pe iberic in turul urmator

Rafael Nadal n-a avut nicio problema in fata compatriotului sau Pablo Carreno-Busta 6-1, 6-2, 6-4) si s-a calificat, dupa un meci de o ora si 40 de minute, in optimile de la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal a completat tabloul sferturilor - Victorie cu Nick Kyrgios

Cel mai asteptat duel din optimile de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open nu a dezamagit: Nadal si Kyrgios au oferit un meci electrizant, cu multe pasaje spectaculoase si cu o intriga speciala. Rafa a fost jucatorul mai inspirat si cu nervii mai tari, victoria conturandu-se in patru seturi: 6-3, 3-6, 7-66), 7-64).

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

Australian Open: Roger Federer, in sferturi dupa ce a pierdut primul set cu Marton Fucsovics

Primul set al partidei cu Marton Fucsovics a fost unul dificil pentru Roger Federer. Ungurul s-a impus cu 6-4, insa odata pornite motoarele, Fedex nu a scazut din turatie pana la final si a castigat urmatoarele trei seturi 6-1, 6-2, 6-2). Meciul a durat doua ore si 11 minute.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel si Sebastian Gima au pierdut in primul tur

Jucatorii romani Nicholas Ionel, cap de serie numarul 13, si Sebastian Gima au pierdut meciurile sustinute duminica in prima runda la simplu juniori in cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )