Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open: Monica Niculescu si Misaki Doi s-au calificat in optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu si Misaki Doi s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea romano-japoneza Monica NiculescuMisaki Doi s-a calificat, sambata, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa ce au trecut cu 6-2, 7-5 de japonezele Nao HibinoMakoto Ninomiya. continuă pe Hotnews

Australian Open: Monica Niculescu si Misaki Doi, calificate in turul doi, la dublu

Perechea romano-japoneza Monica NiculescuMisaki Doi s-a calificat in runda a doua a probei feminine.

Australian Open: Garbine Muguruza a eliminat-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in optimi

Garbine Muguruza a invins-o categoric pe Elina Svitolina inca o jucatoare din Top 10 care paraseste competitia), scor 6-1, 6-2, si s-a calificat in optimile de la Australian Open.

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au trecut de cuplul format din Dominic Inglot Marea Britanie) si Aisam-Ul-Haq Qureshi Pakistan), scor 6-1, 3-6, 6-2.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei.

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul III de la Australian Open. Britanica a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu in actul secund

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart, 173 WTA, in turul II de la Australian Open, intr-o partida in care problema castigatoarei nu s-a pus nicio secunda. Simona Halep a pornit ca din tun in meci si a.

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci.

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Australian Open: Nick Kyrgios, in optimi dupa o lupta crancena cu Karen Khachanov - Favoritii merg mai departe (Rezultatele zilei)

Nick Kyrgios este ultimul jucator calificat in optimile de la Australian Open, dupa ce a trecut de Karen Khachanov in urma unei confruntari foarte echilibrate. Australianul a ratat cate o minge de meci in seturile trei si patru, a salvat una in tiebreak-ul setului decisiv pe serviciul rusului) si s-a impus cu 6-2, 7-67), 6),6-7, 7)6-7, 7-68) si il va intalni in runda urmatoare pe Rafael Nadal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )