Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Raluca Olaru si Dalila Jakupovic au parasit proba de dublu in primul tur

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Raluca Olaru si Dalila Jakupovic au parasit proba de dublu in primul tur

Jucatoarea romana Raluca Olaru si slovena Dalila Jakupovic au fost invinse de perechea Timea Babos Ungaria)Kristina Mladenovic Franta) cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in prima runda a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Naomi Osaka, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am mentalitate de campioana

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit turneul inca din turul al treilea, fiind eliminata de Cori Gauff. Dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei de 15 ani, japoneza a declarat ca inca nu are mentalitate de campioana.

Australian Open: Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua vineri

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua, vineri, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

Sorana Cirstea, locul 74 WTA, a pierdut partida cu Cori Gauff, 67 WTA, din primul tur de la Australian Open, astfel ca Simona Halep a ramas ultima romanca din competitie. Sorana 29 de ani) a castigat.

Australian Open (m): Doi favoriti au parasit competitia din turul I (Rezultatele zilei)

Turneul de la Melbourne si-a incheiat si a doua zi de concurs, iar surprizele nu au intarziat sa apara. Doi dintre favoritii de pe tabloul masculin au parasit deja intrecerea din runda inaugurala. Felix Auger-Aliassime cap de serie numarul 20) a fost depasit de Ernests Gulbis, in timp ce Jo-Wilfried Tsonga a abandonat in momentul in care era condus cu 2-1 la seturi de Alexei Popyrin. Nu au avut probleme Rafael Nadal, Dominic Thiem, Gael Monfils, Nick Kyrgios si Stan Wawrinka.

Australian Open: Sofia Kenin, in optimi Naomi Osaka, Serena Wiliams si Madison Keys eliminate (Rezultatele zilei)

Americanca Sofia Kenin 15 WTA), favorita numarul 14, s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang 35 WTA). Ziua de vineri a fost insa una cu ghinion pentru Naomi Osaka campioana en-titre), Serena Wiliams, Madison Keys si Caroline Wozniacki, care au parasit turneul de la Melbourne inca din runda a treia.

Campioana en-titre Australian Open, eliminata de o sportiva din afara Top50: Cori Gauff, victorii pe linie, la doar 15 ani

Castigatoarea trofeului, din anul 2019, Naomi Osaka a parasit competitia de la Australian Open, vineri, dupa o infrangere categorica, suferita in fata lui Cori Gauff.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )