Libnet.ro
UNICEF

10:15

Australian Open: Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua vineri

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua vineri

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Raluca Olaru vor evolua, vineri, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au trecut de cuplul format din Dominic Inglot Marea Britanie) si Aisam-Ul-Haq Qureshi Pakistan), scor 6-1, 3-6, 6-2.

Tecau si Roger au inceput cu dreptul la Australian Open

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au inceput cursa la Melbourne cu o victorie 6-1, 3-6, 6-2 in fata perechii formate din britanicul Dominic Inglot si pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Perechea TecauRojer, debut cu dreptul la Australian Open

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in .

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )