Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Raluca Olaru si Olga Savciuk, in turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Raluca Olaru si Olga Savciuk, in turul doi al probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk s-a calificat, miercuri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu a turneului Australian Open, dupa 6-3, 6-3 cu cuplul Katerina Kozlova Ucraina)/Yulia Putintseva Kazahstan). continuă pe Hotnews

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

Australian Open: Marius Copil a parasit competitia in turul intai

Marius Copil, locul 92 ATP, a fost invins, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, 6-3, de francezul Gilles Simon, locul 57 ATP, in turul I al turneului Australian Open.

Begu se opreste in turul doi la Australian Open

Irina Begu n-a mai reusit meciul bun din prima runda, cand a eliminat-o pe Ekaterina Makarova dupa o revenire fabuloasa, si a cedat in fata croatei Petra Martic.

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )