Libnet.ro
UNICEF

00:06

Michelin a oprit activitatea in toate fabricile din Romania saptamana aceasta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Michelin a oprit activitatea in toate fabricile din Romania saptamana aceasta

Grupul Michelin are in Romania trei unitati de productie: uzina Victoria Floresti, Cord Zalau si Anvelope Zalau. Din cauza epidemiei Covid-19, Michelin Romania a decis sa opreasca activitatea in toate fabricile sale. Au fost inchise pe rand, pe 24. continuă pe Wall-Street Ro

ALEXANDRU STANEAN, CEO TERAPLAST: Toate fabricile grupului functioneaza, zona B2B merge la parametri normali

Toate fabricile grupului Teraplast TRP) functioneaza la ora asta, iar zona de business to business B2B) merge foarte aproape de parametri normali, a declarat, ieri, Alexandru Stanean, CEO-ul producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei video-conferinte organizata de Pria Events.

ANALIZA CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Restrictionarea activitatii centrelor comerciale afecteaza peste 9.000 de magazine din Romania

Decizia autoritatilor de a suspenda temporar activitatea de comercializare a bunurilor considerate neesentiale din cadrul centrelor comerciale afecteaza peste 9. 000 de magazine din Romania, fiecare zi de inchidere provocand pierderi ca urmare a unor venituri neincasate cuprinse intre 15 si 20 de milioane de euro, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, remisa Redactiei noastre.

Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Lantul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020, anunta compania.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Utilizatorii de carduri bancare din Romania sunt vizati de o noua campanie de tip phishing

CERT-RO semnaleaza aparitia unor site-uri de phishing ce vizeaza utilizatorii de carduri bancare din Romania - Visa, MasterCard, American Express si altele. Paginile de phishing sunt gazduite pe subdomenii ale platformei gratuite Weebly, facand in anumite cazuri mai complicata blocarea acestor site-uri la nivelul retelei organizationale.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

ASF amana demararea exercitiului de evaluare a activelor si pasivelor in sectorul asigurarilor din Romania

Exercitiul de evaluare a activelor si pasivelor BSR - Balance Sheet Review) in sectorul asigurarilor din Romania va fi amanat, in contextul pandemiei de coronavirus, ca urmare a deciziei luate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Autoritatea Europeana privind Asigurarile si Pensiile Ocupationale EIOPA).

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )