Libnet.ro
UNICEF

15:30

Parlamentare 2020: Evolutia numarului de accidente rutiere in Romania in ultimii 4 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentare 2020: Evolutia numarului de accidente rutiere in Romania in ultimii 4 ani

In Romania, numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 6,6%, iar numarul persoanelor ranite grav in aceste accidente a scazut cu 4,5% in perioada 2010-2019. in ultimii 4 ani, numarul accidentelor a avut o evolutie descrescatoare, coborand sub. continuă pe Wall-Street Ro

Evolutia numarului de someri in ultimii patru ani, in Romania

Pentru ca alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, Wall-Street. ro a analizat evolutia numarului de someri din ultimii patru ani, din Romania. Pe termen lung, somajul capata valente neplacute, atat la nivel economic, cat si la plan individual,.

Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. La alegerile de duminica, 6 decembrie 2020, romanii sunt chemati la vot pentru a alege, pentru urmatorii patru ani, respectiv pana in anul 2024, 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 329 de deputati.

Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pe cine mizeaza partidul lui Barna

Alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, se apropie. Numarul candidatilor pentru Parlament este mai mare decat in urma cu 4 ani. Iata care sunt Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete Listele cu candidatii USR-PLUS pentru alegerile parlamentare, pe judete, cuprind urmatorii candidati, conform .

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen.

Candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt capii de lista

Listele care cuprind candidatii la alegerile parlamentare care se vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, au fost depuse de catre social democrati, la Biroul Electoral. Iata care sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt candidatii PSD la alegerile parlamentare 2020, pe judete Pentru municipiul Bucuresti, Gabriela Firea deschide .

Candidatii PNL la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Cine sunt marii favoriti

Lista completa pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie, a fost depusa de catre PNL, la BEC. Multe dintre locurile care sunt eligibile, sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban sau de actuali senatori sau deputati. Iata care sunt candidatii PNL pe judete. Candidatii PNL pe judete, la alegerile parlamentare din 2020 Premierul Ludovic .

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli la ce sectie vei putea vota

La Alegerile parlamentare 2020, alegatorii pot vota la sectia unde sunt arondati, in concordanta cu domiciliul sau resedinta. Aceste informatii sunt disponibile in Registrul Electoral, care este un sistem informatic national in care se inregistreaza permanent datele tuturor cetatenilor romani care dobandesc dreptul de vot odata cu implinirea varstei de 18 ani.

Parlamentare 2020: Castiguri salariale si costul fortei de munca din ultimii patru ani

Pe masura ce tot mai multe foste unitati de productie au trecut prin procese de privatizare, dar si pe fondul intrarii pe piata din Romania a unui numar tot mai mare de jucatori straini, distributia salariala a suferit, de asemenea, modificari, in.

Victor Ponta, pronostic pentru 6 decembrie. Un partid din actualul Parlament nu va mai trece pragul

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a aratat, duminica, in cadrul emisiunii Subiectiv, ca in noul Legislativ se vor regasi, dupa alegerile din 6 decembrie, doar 5 formatiuni.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota prin intermediul urnei mobile

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 isi pot exercita dreptul la vot prin intermediul urnei mobile atat persoanele aflate in carantina sau izolare din cauza pandemiei de Covid-19, cat si persoanele netransportabile din motive de boala sau invaliditate, dar si cele care executa o pedeapsa privativa de libertate.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )