Libnet.ro
UNICEF

15:15

Restrictii de trafic pe mai multe drumuri din tara, de Rusalii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Restrictii de trafic pe mai multe drumuri din tara, de Rusalii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca sambata, duminica si luni circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este. continuă pe Wall-Street Ro

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme instabila in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila, in urmatoarea ora, pe raza judetului Hunedoara. Potrivit.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Restrictii de trafic pe A2. Ce vechicule sunt interzise in nimivacanta de Rusalii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca sambata, duminica si luni circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa pe mai multe drumuri din tara.

Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Este stare de alerta in Harghita, dupa ce lacustele au invadat peste 1. 000 de hectare de culturi din trei localitati. Ministerul de Interne a declarat la solicitarea Comitetului Judetean pentr Situatii de.

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Cele mai frumoase plaje din Grecia in care sa mergi in vacanta de vara

Grecia este una dintre destinatiile preferate de turistii care adora vacantele la plaja. Insa Grecia are mult mai multe de oferit: peisaje spectaculoase, experiente culinare, viata de noapte, istorie bogata si, nu in ultimul rand, ospitalitatea.

Dupa ce a anuntat REDUCEREA DEMOCRATIEI, Dancila pleaca din tara

Dupa ce a anuntat ca PSD-ul pregateste reducerea democratiei, Viorica Dancila isi face bagajul si pleaca din tara. Premierul a anuntat joi, in sedinta de guvern, ca se va deplasa la.

Cele mai iubite spectacole de comedie din tara se joaca la Brasov

Saptamana Comediei aduce la Brasov cele mai renumite teatre din tara, dar si noua zile de voie buna si piese una si una. Pe langa spectacolele de la Teatrul Sica Alexandrescu, vor fi piese care se vor juca in strada.

De ce se trezesc unii oameni depresivi, fara sa inteleaga cauza. De cele mai multe ori, suferinta este pur psihologica

Depresia este una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Exista cazuri in care omul pur si simplu devine depresiv, dar nu poate spune ce i-a determinat suferinta.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )