Libnet.ro
UNICEF

21:45

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Antena3 Antena3,
Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Un autocar plin cu romani veniti din Italia a fost oprit in Oradea, la scurt timp dupa ce a ajuns in tara, in contextul situatiei provocate de coronavirus. continuă pe Antena3

Autocar cu romani care ar fi venit dintr-o zona rosie din Italia, oprit la Oradea dupa ce trecuse deja de vama

Un autocar cu mai multi romani care ar fi venit din Rimini, Italia, oras aflat in zona rosie, a ajuns in Oradea. Autoritatile au decis sa instituie carantina, iar oamenii vor fi dusi la spital.

CORONAVIRUS |Noi precizari despre romanii veniti, luni, cu autocarul, din Italia Autoritatile au fost alertate de presa

UPDATE: Grupul de comunicare strategica face noi precizari cu privire la romanii care au intrat, luni, in tara, prin Vama Bors, cu un autocar venit din Italia. Desi, initial, s-a anuntat ca acestia ar fi veni.

Un autocar plin cu romani care veneau din Italia ar fi intrat nestingherit in Romania

Un autocar plin cu romani care veneau dintr-o zona cu risc din Italia ar fi trecut nestingherit prin Vama Bors. S-ar fi intamplat luni dimineata in jurul orei 10,30. Concret, este vorba de 46 de romani care ar fi declarat ca veneau din Rimini, una dintre cele 14 regiuni din Italia intrate in carantina. Autoritatile sustin insa ca autocarul venea dintr-o zona galbena din Italia care nu se afla in carantina. in cauza a fost deschisa o ancheta.

Un autocar cu moldoveni venit din Italia, oprit in carantina in Romania, dupa ce un calator a facut febra

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Romania, Raed Arafat, a declarat duminica, in cadrul unei interventii televizate, ca pasagerii unui autocar care a intrat in Romania prin vama Bors au fost opriti in carantina in judetul Bihor, dupa ce un pasager a facut febra 38, scrie ebihoreanul. ro.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Vela, despre blocarea zborurilor din Italia: Nu e corect, nici moral, nici patriotic

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca nu este de acord cu blocarea zborurilor din Italia spre Romania, fiind de parere ca a nu-i lasa pe romani sa se intoarca in tara nu e nici moral, nici patriotic, relateaza Mediafax.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )