Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un autocar cu turisti romani, BLOCAT in Bulgaria din cauza zapezii

B1 B1,
Un autocar cu turisti romani, BLOCAT in Bulgaria din cauza zapezii

Un autocar cu turisti romani a ramas blocat din cauza zapezii in Bulgaria, in pasul Republika. continuă pe B1

Autocar plin cu turisti romani, blocat din cauza ninsorilor abundente in nordul Bulgariei

Un autocar plin cu turisti romani a fost blocat in nordul Bulgariei, in apropiere de satul Voneshta Voda, din cauza ninsorilor abundente.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

O tanara de 17 ani a nascut printre nameti la Constanta. Mamica nu a mai ajuns la spital din cauza zapezii - FOTO

O tanara de 17 ani din Constanta a nascut in mijlocul viscolului, printre nameti. Gravida a fost luata cu o senilata, insa nu a mai reusit sa ajunga la spital din cauza vremii nefavorabile.

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, .

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

DIN CAUZA GRIPEI: Ministerul Educatiei anunta cursuri suspendate in 32 de scoli

Situatia centralizata la nivel national arata ca 32 de scoli si gradinite au cursurile suspendate sau inchise integral, luni, din cauza gripei.

Scandal in India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vantur risca sa devina persona non grata

Un videoclip al superstarului din Bollywood, Salman Khan, face furori pe internet. in clip actorul a fost filmat smulgand mobilul unui fan care vroia un selfie cu el fara permisiunea lui. Scandal in India, din cauza lui Salman Khan Reactia lui Salman Khan a fost la iesirea din aeroport, cand, conform surselor, un angajat al .

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )