Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Playtech Playtech,
Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, . continuă pe Playtech

VIDEO Trafic rutier ingreunat din cauza ploii si a ninsorii pe mai multe drumuri nationale

Traficul rutier nu este intrerupt la aceasta ora pe niciun drum national sau judetean, dar se circula in conditii de iarna pe DN 75, in judetul Bihor, DN 13 E, in judetul Covasna, pe DN 13B, in judetul Harghita. De asemenea, traficul se desfasoara ingreunat pe DN17, in judetul Suceava, iar A1 Bucuresti Pitesti si A2 Bucuresti Constanta si pe alte drumuri se circula in conditii de vant si carosabil ud.

Problemele la care e expus Bucuresti din cauza acestui plan al Primariei

De la 1 martie, Bucuresti va fi impartit in ZACA si in restul. Va fi activa si taxa oxigen, metoda prin care Primaria condusa de Gabriela Firea spera sa reduca poluarea. Totusi, o.

Un autocar cu turisti romani, BLOCAT in Bulgaria din cauza zapezii

Un autocar cu turisti romani a ramas blocat din cauza zapezii in Bulgaria, in pasul Republika.

Sunt cursuri suspendate in 31 de scoli din Bucuresti din cauza gripei

In 31 de unitati de invatamant din Capitala, cursurile sunt suspendate, marti, 4 februarie, din cauz.

Trafic blocat in Suceava din cauza carosabilului acoperit cu gheata: Nicio masina de deszapezire nu exista (VIDEO)

Iarna si-a intrat deplin in drepturi! Pe DN 17 carosabilul este acoperit cu gheata si se circula extrem de greu sau chiar deloc pe unele portiuni. Soferii se arata extrem de nemultumiti de situatia.

Autocar plin cu turisti romani, blocat din cauza ninsorilor abundente in nordul Bulgariei

Un autocar plin cu turisti romani a fost blocat in nordul Bulgariei, in apropiere de satul Voneshta Voda, din cauza ninsorilor abundente.

Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani. Halucinant ce s-a intamplat din cauza politistilor

Un Roman a reusit sa isi recupereze masina la 18 ani de la furtul acesteia, dar degeaba, sustine el. Ce masuri a luat politia in acest caz? Ce are de gand sa faca barbatul in aceasta privinta? Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani? Un cetatean din Timisoara a .

Circulatie inchisa pe A2 Bucuresti Constanta, din cauza codului rosu de vreme rea

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri seara, ca circulatia a fost inchisa pe A2 Bucuresti Constanta, din cauza codului rosu de vreme rea.

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Un nou bilant - 15 morti din cauza GRIPEI Cursuri suspendate partial in 33 de unitati de invatamant din tara

UPDATE:Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu a transmis, luni, ca o femeie de 38 de ani, din localitatea Vurpar, nevaccinata antigripal si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei. Este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )