Libnet.ro
UNICEF

10:30

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Hotnews Hotnews,
 Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal. continuă pe Hotnews

CFR Calatori: 35 de trenuri anulate, din cauza conditiilor meteo. Circulatia trenurilor de calatori se desfasoara in conditii de iarna

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri sunt anulate, joi dimineata, iar circulatia trenurilor de calatori se desfasoara in conditii de iarna. Trenurile au intarzieri de peste sase ore.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi dimineata din cauza ninsorilor.

Mai multe trenuri regio au fost anulate pana maine dimineata, din cauza Codului rosu de viscol si vant

CFR a anuntat ca mai multe trenuri regio au fost anulate ca urmare a avertizarilor de cod rosu emise de Administratia Nationala de Meteorologie de viscol puternic, rafale de vant si vizibilitate redusa.

Viscolul paralizeaza Romania. Starea drumurilor din tara. Ce trenuri sunt anulate

Nametile au speriat pe toata lumea, inclusiv pe autoritati, care nici anul acesta nu au utilaje destule de deszapezire. Cum este starea drumurilor din tara si ce trenuri sunt anulate? Iarna 2020: Care este starea drumurilor din Romania? Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia traficului se prezinta destul de tragic.

Bursele din China, pierderi de sute de miliarde de dolari intr-o singura zi, din cauza coronavirusului

Bursele din China au suferit, luni, pierderi de peste 420 de miliarde de dolari din cauza ingrijorarilor cauzate in randul investitorilor de coronavirus, arataReuters. A fost prima sedinta a burselor.

MINISTERUL EDUCATIEI: Peste 6.600 de elevi, afectati de inchiderea unitatilor din cauza gripei

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat, miercuri, ca sunt inchise, total sau partial, zeci de unitati de invatamant din intreaga tara, fiind afectati 6. 695 de elevi.

Un autocar cu turisti romani, BLOCAT in Bulgaria din cauza zapezii

Un autocar cu turisti romani a ramas blocat din cauza zapezii in Bulgaria, in pasul Republika.

Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

Mai multe localitati din judetul Galati nu sunt alimentate cu apa, joi, din cauza vantului puternic .

Sedinta conducerii Parlamentului a fost suspendata din cauza absentei celor de la PSD

ACTUALIZARE - Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului in care se stabileste calendarul dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PSD va avea loc marti, la ora 17:00, conform unui anunt facut de Camera Deputatilor. --- Sedinta Birourilor Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului, programata pentru ora 12:00, a fost suspendata din cauza absentei parlamentarilor PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )