Libnet.ro
UNICEF

07:31

Autoritatile au in vedere cresterea capacitatii de testare pentru noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Autoritatile au in vedere cresterea capacitatii de testare pentru noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica transmite, vineri, ca autoritatile au in vedere cresterea capacitati. continuă pe România Liberă

Mossad a adus in Israel 100.000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, intr-o singura noapte, si vor sa livreze pana la 4 milioane. Totusi, ce a fost in neregula cu prima transa

Mossad, agentia israeliana de spionaj, a livrat in laboratoarele din Israel100. 000 de kituri de testare pentru noul coronavirus, ce au fost aduse din strainatate intr-o operatiune nocturna, anunta.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

Un roman infectat cu noul coronavirus, printre cei 60 de pasageri dintr-un avion aterizat pe Otopeni. El a parasit Madridul, fara sa respecte obligatia de autoizolare. Autoritatile i-au deschis dosar penal

Autoritatile anunta saetateanul roman care a calatorit cu avionul de la Madrid la Bucuresti desi fusese confirmat in Spania cu Covid-19 este cercetat intr-un dosar penal pentru zadarnicire.

Cativa angajati ai Departamentului de Stat din SUA, infectati cu noul coronavirus. Mike Pompeo: ii poti numara pe degetele de la o mana

Mai multi angajati ai Departamentului de Stat din SUA, care activeaza peste hotarele tarii, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, a anuntat Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, marti, potrivit.

Institutul Cantacuzino, invitat de OMS la controlul extern de calitate al testelor pentru noul coronavirus

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a primit invitatia de la Organizatia Mondiala a Sanatatii si va participa, prin Laboratorul Infectii Respiratorii Virale, alaturi de prestigioase laboratoare din lume, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea noului coronavirus SARS-CoV-2, arata MApN pe Facebook.

Oficial maghiar, apropiat de Viktor Orban: Numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Ungaria ar putea fi de pana la 10 sau 15 ori mai mare

Tot mai multe voci trag semnalul de alarma ca in tarile afectate de noul coronavirus numarul real al imbolnavirilor este mult mai mare decat cel raportat, bazat pe aplicarea kiturilor de testare. Astfel,.

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile.

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare.

Ministrul olanez al Sanatatii a lesinat in timp ce primea intrebari despre noul coronavirus. Bruins: Simteam o ameteala de la oboseala acumulata in cateva saptamani intense (VIDEO)

Bruno Bruins, ministrul olandez al Sanatatii, a lesinat pentru o scurta perioada, miercuri, in timpul unei dezbateri parlamentare cu privire la noul coronavirus, si a dat vina pe extenuarea survenita pe fondul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )