Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autorul celui mai cumplit masacru din istoria recenta a Norvegiei si-a schimbat identitatea. 77 de oameni au fost ucisi de el!

Antena3 Antena3,
Autorul celui mai cumplit masacru din istoria recenta a Norvegiei si-a schimbat identitatea. 77 de oameni au fost ucisi de el!

Ucigasul in masa Anders Behring Breivik, condamnat la 21 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis 77 de persoane la 22 iulie 2011, si-a schimbat numele in Fjotolf Hansen, scrie The. continuă pe Antena3

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in una dintre cele mai bantuite paduri din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cl.

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in padurea inclusa in topul celor mai infricosatoare din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cluj si care atrage ca un magnet amatorii de paranormal.

Alain Delon, declaratie emotionanta la TIFF 2017: Dragostea e cel mai important lucru din viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea

Actorul francez Alain Delon sustine ca dragostea e cel mai important lucru din viata pentru el, aspectul care il intereseaza cel mai mult in viata. Iubesc femeia, femeia e iubirea, inca.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

A nins la varful Omu. La munte s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta vara

S-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta vara. Joi noapte termometrele au aratat - 2 grade celsius si a nins pret de.

Tot ea e CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! (FOTO)

Kate Uptonramane in topuri! Celebrul fotomodel a fost aleasa din nou cea mai frumoasa femeie din lume, conform publicatiei internationale World Pleasure. Frumoasa.

Euro a atins aproape cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in raport cu dolarul. Lira sterlina este si ea in crestere

Euro a ajuns, miercuri, aproape de cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni, inainte de sedinta Bancii Centrale Europene.

Cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din tara

Mai multe localitati din judetele Ialomita si Calarasi se afla sub Cod portocaliu de vijelii si grindina joi dimineata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de.

OCDE: Economia globala se indreapta spre cea mai ridicata crestere din ultimii sase ani

Economia globala se indreapta, in 2017, spre cea mai ridicata crestere din ultimii sase ani, de 3,5%, sustinuta de comert, care ajuta la compensarea perspectivei mai slabe din Statele Unite, potrivit estimarilor publicate ieri de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )