Libnet.ro
UNICEF

00:07

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in padurea inclusa in topul celor mai infricosatoare din lume

Adevărul Adevărul,
Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in padurea inclusa in topul celor mai infricosatoare din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cluj si care atrage ca un magnet amatorii de paranormal. continuă pe Adevărul

Secretele celui mai misterios loc din Romania. Ce se intampla in una dintre cele mai bantuite paduri din lume

In Romania exista un soi de triunghi al bermudelor balcanic, un loc considerat bantuit si atins de fenomene greu de explicat. Este vorba despre o padure aflata in apropiere de Cl.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

Autorul celui mai cumplit masacru din istoria recenta a Norvegiei si-a schimbat identitatea. 77 de oameni au fost ucisi de el!

Ucigasul in masa Anders Behring Breivik, condamnat la 21 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis 77 de persoane la 22 iulie 2011, si-a schimbat numele in Fjotolf Hansen, scrie The.

Afacerile principalelor companii media din Romania - 2016: Pro TV si-a intarit pozitia de lider absolut. Multe institutii de presa au revenit pe profit

Piata media din Romania a cunoscut un reviriment in 2016, cand multe companii de presa au revenit pe profit, iar altele si-au intarit afacerile, potrivit situatiilor financiare publicate de Ministerul Finantelor. Pro TV ramane lider detasat pe piata, cu afaceri in crestere, mai mari decat toate celelalte principale companii radio-TV luate la un loc, in timp ce Antena TV Group, Romania TV, B1 TV, Europa FM sau Gazeta Sporturilor se numara printre institutiile media care au revenit pe profit.

Se redeschide Divertiland Water Park: cum va puteti distra incel mai mare parc acvatic din Romania

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania si aflat intre primele cinci din Europa, isi redeschide portile in acest weekend.

O IMPORTANTA BANCA SE RETRAGE DE PE PIATA DIN ROMANIA

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, propunerea Primariei Capitalei de a da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania,unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei, dupa ce, pe 18 mai, proiectul de hotarare a fost respins, relateaza News. ro.

O importanta BANCA se retrage de pe piata din Romania

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

O banca importanta se retrage din Romania

Piraeus Bank vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, si sa vanda activele,in cadrul unui plan strategic, informeaza News. ro. Considerata cea mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )