Libnet.ro
UNICEF

06:15

Autostrada Transilvania: A fost semnat contractul pentru constructia lotului de la granita cu Ungaria

Adevărul Adevărul,
Autostrada Transilvania: A fost semnat contractul pentru constructia lotului de la granita cu Ungaria

SummCompania de Drumuri CNAIR a semnat astazi, la Oradea, contractul pentru constructia lotului de la granita cu Ungaria, un alt ciot de 5 km intre Biharia Bors. continuă pe Adevărul

Primul tronson care va lega Autostrada Transilvania de granita cu Ungaria. Compania de Drumuri a semnat contractul pentru 5 km de autostrada lnga Oradea spre Bors

Aproximativ 5n3 km din Autostrada Transilvania, de la Biharia pana la Bors, la granita cu Ungaria, vor fi proiectati si construiti pentru circa 28,5 milioane de euro. Compania de Autostrazi anunta ca a semnat contractul cu o asociere condusa de Trameco SA care va avea termen 19 luni pentru proiectarea si executia lotului, iar garantia va fi de 10 ani.

CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania au fost deschisi traficului rutier

Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au receptionat, ieri, lucrarile de la lotul de autostrada Ogra - Iernut, in lungime de 3,6 kilometri, conform unui comunicat, noteaza Agerpres.

CNAIR mai da o lovitura. Un lot din Autostrada Transilvania, inaugurat dupa patru ani

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis circulatia, miercuri, pe 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce au fost receptionate lucrarile pe lotul Ogra Iernut,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )