Libnet.ro
UNICEF

21:15

CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania au fost deschisi traficului rutier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania au fost deschisi traficului rutier

Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au receptionat, ieri, lucrarile de la lotul de autostrada Ogra - Iernut, in lungime de 3,6 kilometri, conform unui comunicat, noteaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CNAIR mai da o lovitura. Un lot din Autostrada Transilvania, inaugurat dupa patru ani

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis circulatia, miercuri, pe 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce au fost receptionate lucrarile pe lotul Ogra Iernut,.

CNAIR ar putea deschide astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) ar putea deschide miercuri, 12 decembrie, circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat.

CNAIR a deschis astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis miercuri, 12 decembrie, circulatia pe 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat lucrarile.

Cati kilometri de autostrada au fost construiti in acest an

CNAIR are 100 de kilometri de autostrada construiti in acest an, din care in jur de 60 de kilometri vor fi dati in trafic pana la finele anului, a declarat luni la DC News Narcis Neaga, seful.

Autostrada Transilvania: A fost semnat contractul pentru constructia lotului de la granita cu Ungaria

SummCompania de Drumuri CNAIR a semnat astazi, la Oradea, contractul pentru constructia lotului de la granita cu Ungaria, un alt ciot de 5 km intre Biharia Bors.

FOTO VIDEO Soferii pot circula de azi pe 13,7 noi kilometri de autostrada. Ce pericole ii pasc pe noul tronson

Autoritatile au inaugurat miercuri inca 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, dupa ce lucrarile au fost receptionate. ONG-urile avertizeaza insa ca exista pericole pentru soferi din cauza unui giratoriu amplasat aproape de o bariera.

Primul tronson care va lega Autostrada Transilvania de granita cu Ungaria. Compania de Drumuri a semnat contractul pentru 5 km de autostrada lnga Oradea spre Bors

Aproximativ 5n3 km din Autostrada Transilvania, de la Biharia pana la Bors, la granita cu Ungaria, vor fi proiectati si construiti pentru circa 28,5 milioane de euro. Compania de Autostrazi anunta ca a semnat contractul cu o asociere condusa de Trameco SA care va avea termen 19 luni pentru proiectarea si executia lotului, iar garantia va fi de 10 ani.

Imagini din timpul operatiunii in care autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal - VIDEO

Autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal, joi seara, de autoritatile franceze. Cherif Chekkat, in varsta de 29 de ani, era pe strada in momentul in care a fost impuscat,in cursul.

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost impuscat mortal de politie

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost prins si impuscat mortal de politie joi seara, ladoua zile dupa ce a ucis trei persoane si a ranit alte 12. Potrivit presei franceze,Cherif Chekkat,.

HARTA INTERACTIVA Autostrada Transilvania: nca 13 km lnga Trgu Mures au fost deschisi dupa patru ani de la semnarea contractelor / Un proiect sabotat de birocratie si de incapacitatea autoritatilor sa rezolve problemele la timp

Compania de Drumuri a deschis miercuri de la ora 15:00 circulatia pe 13,7 km din autostrada Translvania, A3 in apropiere de Targu Mures, la aproape patru ani de cand au fost semnate contractele in valoare de 66 mil. euro. Desi cele doua loturi ar fi trebuit sa fi fost gata in 12, respectiv 16 luni, proiectele au fost macinate de probleme si tergiversari birocratice - un exemplu de cum NU se gestioneaza o lucrare de infrastructura de catre autoritati. Pana cand restul autostrazii va fi gata, insa, cele doua tronsoane se vor descarca direct intr-un sens giratoriu si o bariera de tren. Restul de 34 km spre Campia Turzii nu sunt gata nici acum, iar o bucata esentiala de 9 km care sa faca legatura cu municipiul Targu-Mures nici macar nu are un contract semnat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )