Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avea doibaieti gemeni si a ramas din nou insarcinata. Cand a mersla ecografie a lesinat. Initial, am crezut cadoctorul glumeste

Antena3 Antena3,
Avea doibaieti gemeni si a ramas din nou insarcinata. Cand a mersla ecografie a lesinat. Initial, am crezut cadoctorul glumeste

Casey Saunders are 27 de ani si are doi baieti gemeni pe care i-a facut cu sotul ei inca de la varsta de 17 ani. Traiau fericiti cu totii pana cand Casey si sotul au decis ca si-ar mai dori un. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Energia electrica s-ar putea scumpi din nou. Ce vrea sa faca Parlamentul

Energia electrica ar putea fi scumpita din nou, Parlamentul urmand sa ia in discutie in perioada urmatoare o noua lege de sprijin a producatorilor de energie verde, in vreme ce scutirea marilor companii.

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza din nou fata de scaderea sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza, pentru a doua zi consecutiv, fata de scaderea sporurilor cu pana la 50%. Protestul a fost acum organizat de sindicate, fata de.

inca o drama pentru Coana Chiva! Cancerul a lovit din nou in familia actritei Natasa Raab

Actrita Natasa Raab nu mai scapa de probleme. in urma cu ceva timp, interpreta Coanei Chiva din reclama la iaurt s-a luptat cu cancerul uterin pe care l-a invins. Recent, insa, vedeta si-a anuntat fanii ca.

LOTO 6/49. Premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat din nou, dupa o saptamana

Premiul de categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 295. 000 de euro, a fost castigat duminica, la o agentie din Targu Jiu. Astazi, 15 aprilie 2018, s-a castigat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )