Libnet.ro
UNICEF

21:30

AVEM UN GUVERN MARIONETA. Basescu da de pamant cu Sorin Grindeanu: I-a anuntat Dragnea ministrii (VIDEO)

B1 B1,
AVEM UN GUVERN MARIONETA. Basescu da de pamant cu Sorin Grindeanu: I-a anuntat Dragnea ministrii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu se declara rezoltat de noul guvern. Acesta sustine ca tara noastra va fi condusa de un Executiv marioneta, aratand faptul ca premierul Sorin Grindeanu nici. continuă pe B1

UDMR sustine noul GUVERN: Nu avem motive sa nu il votam pe Sorin GRINDEANU (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu are niciun motiv sa nu il voteze pe Sorin Grindeanu. Asteptam lista de guvern, programul de guvernare, sa fie convocat Parlamentul. in.

Guvernul Grindeanu a fost prezentat de presedintele condamnat al PSD. Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost figurant la lansarea echipei guvernamentale PSD

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat numele ministrilor care formeaza noul guvern. Prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost spectator la acest moment. Dupa ce a anuntat numele, Dragnea l-a lasat si pe Grindeanu sa spuna cateva cuvinte. Lista contine nume foarte controversate.

A fost un an COMPLICAT, cu multe iNCERCARI! Mesajul premierului Sorin GRINDEANU pentru ROMANI!

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a transmis un mesaj romanilor, de Anul Nou, in care da asigurari ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea.

Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi format din nume destul de noi, oameni in care am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca noul guvern va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere, cabinetul urmand sa fie putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh, in conditiile in care intr-un fel conducea guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Sorin Grindeanu.

Scrisoare de la tineri catre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Avand in vedere ca in aceste zile discutiile pentru formarea noului Guvern al Romaniei sunt in plina desfasurare, iar Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu gestioneaza impreuna procesul de finalizare a programului de guvernare si de formare a cabinetului pentru urmatorii 4 ani, le-am adresat acestora o solicitare in ceea ce priveste sectorul de tineret.

Mesajul premierului desemnat, Sorin Grindeanu, de Revelion 2017: Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari.

Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj de Anul nou catre romani, in care promite ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor.

Ce le promite premierul desemnat Sorin Grindeanu romanilor la sfarsit de an

Premierul desemnat Sorin Grindeanu ii asigura pe romani ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii cetatenilor Romaniei, precizand ca increderea pe care oamenii au aratat-o in programul de guvernare al PSD ii obliga si ii responsabilizeaza pe membrii partidului.

Kelemen Hunor: UDMR a votat in unanimitate sustinerea guvernului Sorin Grindeanu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, la Parlament ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au decis in unanimitate sa voteze, in cadrul plenului reunit de miercuri, programului de guvernare al PSD si cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

Recunosc, sunt fumator. imi este foarte GREU.... Sorin GRINDEANU, declaratii dupa ce a fost SURPRINS FUMAND in BIROU (VIDEO)

Sorin Grindeanu a fost surprins fumand in biroul lui Dragnea, desi legea interzice fumatul in spatiile publice inchise, inclusiv in institutiile publice. Recunosc, sunt fumator.

Ce SCRIE presa internationala despre Sorin GRINDEANU, a doua nominalizare PSD, pentru functia de PREMIER. Desemnarea noului prim-ministru, AMPLU DEZBATUTA

Desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru a fost amplu dezbatuta si in presa internationala. Reuters, France Presse sau EFE sunt cateva dintre agentiile de presa care au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )