Libnet.ro
UNICEF

21:45

A fost un an COMPLICAT, cu multe iNCERCARI! Mesajul premierului Sorin GRINDEANU pentru ROMANI!

B1 B1,
A fost un an COMPLICAT, cu multe iNCERCARI! Mesajul premierului Sorin GRINDEANU pentru ROMANI!

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a transmis un mesaj romanilor, de Anul Nou, in care da asigurari ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea. continuă pe B1

Bunicul premierului Sorin Grindeanu, fost DETINUT POLITIC: Zamela A LUPTAT iMPOTRIVA COMUNISTILOR si a fost CONDAMNAT PENTRU UNELTIRE iMPOTRIVA ORANDUIRII (VIDEO)

Jurnalistul Marius Ghilezan dezvaluie numele bunicului despre care noul premier Sorin Grindeanu spune ca daca mergeti la Memorialul Durerii din Sighet, pe Banat este al treilea nume. A facut ani de.

Mesajul premierului desemnat, Sorin Grindeanu, de Revelion 2017: Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari.

Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis un mesaj de Anul nou catre romani, in care promite ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor.

Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat vineri, ca raspuns la o intrebare, ca a primit vestea ca desemnarii sale ca premier de catre Klaus Iohannis printr-un SMS trimis de pe un numar necunoscut. Mesajul continea urmatorul text Succes. Klaus Iohannis. Grindeanu a precizat ca l-a contactat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca sa ii confirme ca numarul de telefon este, intr-adevar al sefului statului, dupa care a trimis drept raspuns un mesaj de multumire. Inainte de rasopunde la intrebarea pusa de jurnalisti, Liviu Dragnea i-a soptit premierului desemnat: Spune cum ai aflat.

inceputurile politice ale premierului propus de PSD, Sorin Grindeanu. in 1996, tanarul crescut de un bunic detinut politic alege PDSR, in detrimentul CDR

Deciziile politice din tineretea premierul propus de PSD-ALDE, Sorin Grindeanu, sunt unele interesante. Desi presedintele Consiliului Judetean Timis a fost crescut de un bunic care a fost detinut politic, studentul in anul cinci, Sorin Grindeanu, a decis, la varsta de 23 de ani, sa se inscrie in Partidul Democratiei Sociale din Romania PDSR), desi mai explicabil ar fi fost sa se se alature Conventiei Democrate, care fusese victorioasa in alegerile parlamentar din 3 noiembrie 1996.

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu, in Oltenia. Unchiul premierului desemnat: E un baiat finut, mai retras. Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matuse, verisori si nepoti.

VIDEO Reportaj acasa la rudele lui Sorin Grindeanu. Unchiul premierului desemnat: Era in carti de prima data

Familia prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, are origini in Gorj. Tatal acestuia s-a nascut in satul Pocruia, din localitatea Tismana, o zona pitoreasca, asezata la poalele Muntilor Valcan, imprejmuit de Dealul Pocruiei. in acest loc traiesc o mare parte dintre rudele lui Sorin Grindeanu: unchi, matusi, verisori si nepoti.

Sorin Grindeanu a plecat de la Cotroceni dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea: Seful statului i-a spus premierului desemnat de PSD ca ar urma sa ia o decizie vineri

Sursele politice apropiate administratiei prezidentiale sustin ca seful statului va avea o intalnire cu premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu. Discutia dintre cei doi este programata pentru ora 12. 00, la Palatul Cotroceni.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Averea premierului propus de PSD, Sorin Grindeanu: Presedintele Consiliului Judetean Timis detine trei terenuri si are un imprumut de 44.000 de euro

Presedintele Consiliului Judetean Timis si fostul deputat Sorin Grindeanu, propus, miercuri, de PSD pentru functia de prim-ministru, detine o casa, trei terenuri si are un credit de peste 44. 000 de euro.

Viitorulul guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a transmis, sambata, un mesaj in care isi exprima speranta ca Noul An va aduce cetatenilor din tara noastra liniste, progres si zile mai bune, dand asigurari ca noul Executiv va lua de urgenta masuri pentru a creste calitatea vietii romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )