Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce AVERE avea Leo Iorga si cui va ramane aceasta, dupa moartea cantaretului

B1 B1,
Ce AVERE avea Leo Iorga si cui va ramane aceasta, dupa moartea cantaretului

Leo Iorga ne-a parasit sambata, la doar 54 de ani. Artistul a pierdut lupta cu cancerul, pe care a dus-o timp de 8 ani de zile, iar disparitia lui a lasat un gol imens in sufletele apropiatilor. Dupa. continuă pe B1

Leo Iorga a murit. Fostul solist al trupei Compact avea 54 de ani si se lupta cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

Leo Iorga a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, legendarul vocalist al formatiei Compact, a muritla varsta de 54 de ani. Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna. Va ramane in inimile no.

Unde va fi inmormantat Leo Iorga. Funeraliile vor avea loc marti

Trupul neinsufletit al artistului, Leo Iorga, va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Leo Iorga va fi inmormantat luni la Cimitirul Bellu. Mesajul sfasietor al sotiei sale Trupul neinsufletit va fi depus luni, la Casa Eliad vis-a-vis .

Trupul neinsufletit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad. Artistul va fi inmormantat marti

Trupul neinsufletit al artistului Leo Iorga va fi depus luni, 4 noiembrie, la Casa Eliad vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar inmormantarea va avea loc marti, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu. Dupa ani si a.

Leo Iorga a murit. Fostul solist Compact avea 54 de ani: Sunt fericit pentru ca Dumnezeu mi-a dat viata asta pe care altii n-au trait-o in sapte vieti

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit sambata, 2 noimbrie, la varsta de 54 de ani, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul.

Leo Iorga, fostul vocalist al formatiei Compact, a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, fost vocalist al Compact a murit sambata, a anuntat, pe Facebook, cel care i-a fost coleg in celebra si populara formatie romaneasca, Adi Ordean. Leo Iorga ar fi implinit la inceputul lunii viitoare 54 de ani. Referinte:Singur in noapte. Biografia lui Leo Iorga, o voce de referinta a rock-ului romanescDan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi .

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman, pentru Agerpres.

Leo Iorga a murit. Ultima fotografie a artistului in viata este tulburatoare

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact,a murit. Artistul avea 54 de ani si de opt ani se lupta crunt cu cancerul. Leo Iorga a murit. in ultima perioada starea lui de sanatate s-a.

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )