Libnet.ro
UNICEF

18:00

Averea celor mai bogati 12 oameni din SUA a ajuns la peste 1.000 de miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Averea celor mai bogati 12 oameni din SUA a ajuns la peste 1.000 de miliarde de dolari

Pentru prima data, averile celor mai bogati 12 oameni din SUA au ajuns la valoarea totala de o mie de miliarde. Aceasta suma a scazut in primele luni ale anului si ale pandemiei, dar apoi a recuperat pierderea si a depasit in forta nivelul maxim de anul trecut. continuă pe Antena3

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, .

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care .

Simona Halep, locul patru in ierarhia Forbes a celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020. Lider este Osaka, Andreescu este pe cinci

Simona Halep ocupa pozitia a patra in clasamentul celor mai bine platite sportive in perioada 1 iunie 2019 1 iunie 2020, anuntat de Forbes. Lider in ierarhie este japoneza Naomi Osaka.

Milioane de clienti ai Marriott International cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie

Operatorul de hoteluri Marriott International se confrunta la Londra cu un proces colectiv intentat de milioane de fosti clienti care cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie, transmite Reuters, citat de news. ro. Martin Bryant, fondatorul firmei de consultanta in domeniul tehnologiei si media Big Revolution, reprezinta clientii domiciliati in Anglia si Tara Galilor, dupa ce datele a peste 300 de milioane de clienti, inclusiv detalii referitoare la pasapoarte si carti de credit, au fost furate din baza de date globala a Marriott, in perioada 2014-2018.

Administratia Trump aproba foraje pentru petrol si gaze intr-o regiune protejata din Alaska, cu mai putin de 3 luni ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA

Administratia Trump a finalizat, luni, un plan destinat permiterii forajelorpentru petrol si gaze in regiunea protejata Arctic National Wildlife Refuge ANWR) din Alaska, si este pe cale sa.

Topul celor mai cautate locuri de munca pe OLX, de la munca de-acasa la cea de pe teren. Cum e in Romania fata de alte tari

Masurile de distantare sociala, introduse lunile trecute din cauza pandemiei, au obligat multe companii sa mute activitatea angajatilor, in decurs de cateva zile, din spatiile dedicate in birourile de acasa.

Cu ce dieta se mentine Halle Berry in topul celor mai sexy actrite de la Hollywood, desi are 54 de ani

Halle Berry a implinit varsta de 54 de ani la 14 august. Cu acest prilej, actrita care a luat Oscarul in 2001 pentru rolul din Monsters Ball si-a dezvaluit tainele siluetei ei de sirena.

Cel mai bun James Bond din toate timpurile: cum a ajuns Sean Connery cel mai tare actor

Un sondaj recent l-a declarat pe Sean Connery ca fiind cel mai bun dintre suita de sase actori care au jucat rolul James Bond. Chiar daca fiecare dintre cei sase actori a dat tot ce a fost mai bun.

Top 20 cele mai mari pensii speciale din Romania: sumele care iti ridica parul pe mana

Pensiile speciale reprezinta un motiv semnificativ de supararea pentru majoritatea romanilor, iar acest top 20 cu cele mai mari pensii de serviciu achitate de Casa de Pensii nu te va ajuta sa fii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )