Libnet.ro
UNICEF

23:45

Averea lui Mihai Tudose. Cat de bogat este noul premier desemnat al Romaniei

Antena3 Antena3,
Averea lui Mihai Tudose. Cat de bogat este noul premier desemnat al Romaniei

Mihai Tudose, noul premier desemnat, are, potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, un apartament de 97 de metri patrati in Braila si doua masini Mercedes, dar si o colectie. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Tariceanu si Dragnea trebuie sa instaleze cat mai curand noul Guvern. Procedurile pot fi grabite in asa fel incat Tudose sa fie joi la munca

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, ar putea grabi procedurile astfel incat noul Guvern, condus de Mihai Tudose, sa fie joi la munca.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Catalin Ivan: Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan scrie luni, pe pagina sa de Facebook, ca Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose.

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Surse: Mihai Tudose, considerat cu cele mai mari sanse sa fie noul premier al lui Liviu Dragnea. Fostul ministru al Economiei are relatii cu SRI si a vrut sa renunte la lucrarea de doctorat, dupa acuzatii de plagiat

Fostul ministru al Economiei si vicepresedinte al PSD, Mihai Tudose, ar avea cele mai mari sase sa fie propus de coalitia de guvernare PSD-ALDE pentru functia de premier, potrivit unor surse citate de Antena 3 si Romania TV.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

RASCOALA iN PSD! Nu voi vota un Guvern condus de Mihai Tudose. Punct

Revolta in PSD dupa nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier. Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu anunta pe Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in.

Cum l-a demolat PSD, prin Darius Valcov, pe Mihai Tudose: Zero masuri indeplinite ca ministru al Economiei

Mihai Tudose, noua propunere a PSD pentru functia de premier, nu a dus la indeplinire, in calitate de ministru al economiei in guvernul Grindeanu, niciuna dintre masurile prevazute in programul de guvernare, conform evaluarii lui Darius Valcov. Activitatea modesta ca ministru al economiei nu a impiedicat PSD sa il propuna pentru functia de premier. Reamintim ca in urma acestei evaluari, PSD a hotarat sa retraga sprijinul politic guvernului Grindeanu, decizie urmata de o motiune de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )