Libnet.ro
UNICEF

17:15

Averile ministrilor cabinetului Dancila. Cine este cel mai bogat, cel mai indatorat dar si cel care si-a luat credit Prima Casa

Antena3 Antena3,
Averile ministrilor cabinetului Dancila. Cine este cel mai bogat, cel mai indatorat dar si cel care si-a luat credit Prima Casa

Un ministru din guvernul Dancila areoptcase! O doamna din cabinet are masina electrica, iar un alt membru al executivul are diamante si nu are niciun leu datorie. Viorica Dancila - premierul. continuă pe Antena3

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de op.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Cine este Mugur Isarescu. Lucruri mai putin stiute din tineretea guvernatorului BNR

Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu este de neclintit din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Dupa 23 de ani, este cea mai longeviva persoana aflata intr-o inalta functie a.

SPECIALISTII ESET: E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor ransomware

E-mail-ul ramane cel mai des folosit mediu pentru distribuirea atacurilor de tip ransomware, iar companiile si organizatiile au identificat aceasta amenintare drept cea mai mare problema de securitate a acestora, este concluzia expertilor Eset, intr-un material publicat pe blogul din Romania.

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea .

IN COMPARATIE CU ULTIMII CINCI ANI Avutia mondiala a inregistrat cel mai slab ritm de crestere in 2018

Avutia globala personala si-a incetinit semnificativ ritmul de crestere in 2018, inregistrand un avans de doar 1,6%, pana la 205,9 de trilioane de dolari, acesta fiind cel mai slab ritm de crestere din ultimii cinci ani si cu aproape 6% sub ritmul de 7,5% din 2017, potrivit unei analize publicate ieri de Boston Consulting Group BCG). Ritmul mediu anual de crestere inregistrat din 2013 si pana in 2017 este de 6,2%.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )