Libnet.ro
UNICEF

17:00

Avertisment in limba romana pentru hoti, intr-un magazin Tesco din Londra Ce reactii a provocat

Hotnews Hotnews,
 Avertisment in limba romana pentru hoti, intr-un magazin Tesco din Londra Ce reactii a provocat

Afise in limba romana cu un avertisment pentru hotii din magazine au fost puse intr-un magazin Tesco din Londra, situatia fiind semnalata de Iolanda Costide, o romanca stabilita in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Ministerul de Externe reactioneaza in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hoti dintr-un magazin din Londra si spune ca a fost sesizata si Politia

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat luni in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hotii din magazine puse intr-un magazin Tesco din Londra, spunand ca au fost facute demersuri langa conducerea companiei si pe langa autoritatile centrale si locale pentru inlaturarea afiselor si ca a fost sesizata si Politia.

Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba romana, la un cunoscut hipermarket Trebuie sa credem ca toti romanii sunt hoti?

In Marea Britanie, lantul de hipermarketuri Tesco a afisat un avertisment adresat hotilor din magazine, scris in limba romana. Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba.

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana. Tesco, un cunoscutul lant de hypermarketuri din Anglia, a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa cetatenilor romani, in limba lor materna. Anunt rusinos pentru toti Romanii din Anglia. Ce a scris un lant de magazine printre .

Afis scandalos in limba romana, intr-un supermarket din Londra. O romanca a reactionat imediat

Cunoscutul lant de hypermarketuri Tesco a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa romanilor, in limba romana.

MAE: Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord s-a autosesizat in cazul avertismentului impotriva hotilor, in limba romana

Ministerul Afecerilor Externe MAE) au trasmis, luni, ca Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord s-a autosesizat in cazul mesajului impotriva hotilor, in limba romana, afisat i.

Afis scandalos in limba romana, intr-un supermarket din Londra

Cunoscutul lant de hypermarketuri Tesco din Marea Britanie a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa romanilor, chiar in limba noastra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )