Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avertisment pentru cetatenii din zona litoralului romanesc. ATENTIE! Nu deschideti pachetele pe care le gasiti pe plaja

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru cetatenii din zona litoralului romanesc. ATENTIE! Nu deschideti pachetele pe care le gasiti pe plaja

ATENTIE! Continut periculos! Cetatenii din zona litoralului romanesc sunt avertizatisa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca. continuă pe Antena3

Pachete cu cocaina aduse la mal pe plajele din Navodari si Vadu. DIICOT a emis avertisment pentru cetatenii din zona litoralului

Mai multe pachete de cocaina au fost gasite de oamenii care se plimbau pe plaja. Drogurile provin din acelasi transport care a fost descoperit pe o barca esuata in Delta Dunarii.

VIDEO Pachete cu cocaina aduse la mal pe plajele din Navodari si Vadu. DIICOT a emis avertisment pentru cetatenii din zona litoralului

Mai multe pachete de cocaina au fost gasite de oamenii care se plimbau pe plaja. Drogurile provin din acelasi transport care a fost descoperit pe o barca esuata in Delta Dunarii.

Grecia va primi de la creditorii din zona euro aproape un miliard de euro

Ministrii de Finante din zona euro au anuntat astazi, la reuniunea Eurogrup de la Bucuresti, acordarea unei transe de aproape un miliard de euro Greciei, ca parte a programului de monitorizare a reformelor dupa incheierea programului de asistenta financiara.

Ecaterina Andronescu, discutii cu ambasadorul ucrainean la Bucuresti despre invatamantul in limba materna pentru romanii din Ucraina

Identificarea unor solutii concrete pentru finalizarea negocierilor protocolului de colaborare bilaterala in domeniul educatiei si mentinerea invatamantului in limba materna pentru romanii din Ucraina s-au.

Marius Copil isi cere scuze pentru infrangerea din Cupa Davis

Jucatorul Marius Copil a reactionat dupa incredibila infrangere suferita in fata unui jucator din afara topului 500 mondial.

Lovitura pentru Kovesi din partea Consiliului European. Oficialii sustin ca fosta sefa DNA nu ar fi independenta

Laura Codruta Kovesi primeste o lovitura crunta din partea Consiliului European dupa ce de-a treia runda esuata de negocieri pentru sefia Parchetului European. Oficialii Consiliului isi reafirma.

IOHANNIS A STABILIT TEMELE PENTRU REFERENDUMUL DIN 26 MAI: Fara amnistie si gratiere pentru corupti si fara OUG pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri cele doua teme care vor fi supuse referendumului din 26 mai. Prima se refera la interzicerea amnis-tiei si gratierii pentru infractiunile de coruptie, iar a doua - la interzicerea adoptarii de guvern a ordonantelor de urgenta in domeniul infractiunilor, pedepselor, corelata cu dreptul altor autoritati de a sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la respectivele acte normative.

SECTIA PENTRU PROCURORI DIN CADRUL CSM: Inspectia Judiciara sa verifice activitatea SIIJ si a Adinei Florea

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al MagistraturiiCSM) sustine ca solicitarea repetata de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a dosarului Tel Drum, in care este urmarit penal Liviu Drag-nea, s-a adus atingere independentei si impartialitatii procurorilor din Parchetul General si s-a pus presiune asupra procurorului de caz din Directia Nationala Anticoruptie.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din zodia Leu

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cariera, profesia, joburile nativilor din zodia Leu. Cel nascut un Leu poate fi un bun conducator, administrator, organizator, lider, profesor, actor.

Iranul considera ca sanctiunile americane ridica obstacole pentru ajutoarele din zonele inundate

Ministrul de Externe al Iranului sustine ca sanctiunile impuse de administratia Trump anul trecut au incetinit eforturile ajutoarelor din zonele lovite de inundatii, in care aproape 60 de oameni au murit pana acum, potrivit AP News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )