Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lovitura pentru Kovesi din partea Consiliului European. Oficialii sustin ca fosta sefa DNA nu ar fi independenta

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Kovesi din partea Consiliului European. Oficialii sustin ca fosta sefa DNA nu ar fi independenta

Laura Codruta Kovesi primeste o lovitura crunta din partea Consiliului European dupa ce de-a treia runda esuata de negocieri pentru sefia Parchetului European. Oficialii Consiliului isi reafirma. continuă pe Antena3

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei sustin astazi interviul cu Tudorel Toader / Cine sunt candidatii / Rolul si structura Parchetului european

Cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei - Catalin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach si Daniel Horodniceanu - vor sustine joi interviul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Acesta va trimite la Bruxelles trei propuneri pentru Parchetul European, structura la sefia careia candideaza Laura Codruta Kovesi. Romania trebuia sa trimita propunerile pana la 31 martie, insa interviurile, programate initial pentru 22 martie, au fost amanate fara nicio explicatie.

Theresa May cere Consiliului European amanarea Brexit pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May i-a trimis, vineri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prin care ii cere o amanare a retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 30 iunie, potrivit Reuters.

Ecaterina Andronescu, discutii cu ambasadorul ucrainean la Bucuresti despre invatamantul in limba materna pentru romanii din Ucraina

Identificarea unor solutii concrete pentru finalizarea negocierilor protocolului de colaborare bilaterala in domeniul educatiei si mentinerea invatamantului in limba materna pentru romanii din Ucraina s-au.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Vesti proaste pentru Kovesi de la Bruxelles. A treia runda de negocieri s-a amanat

UPDATE -Reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului s-au reintalnit a treia oara pentru a decidesoarta Laurei Codruta Kovesi. Avem decizia de a se amana pentru data viitoare.

Kovesi, in fata deciziei finale pentru functia de procuror sef european

Laura Codruta Kovesi ar putea afla joi, 4 aprilie, decizia finala cu privire la numirea in functia de procuror sef al Parchetului European. Astazi are loc a treia runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul UE, iar cele doua institutii si-au exprimat sprijinul pentru candidati diferiti. intre timp, magistratii de la Curtea Suprema au [] .

UPDATE Tajani: Kovesi ramane candidatul Parlamentului European pentru postul de procuror-sef european / Cerem autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole

Presedintele PE, Antonio Tajani, a declarat ca este ingrijorat in privinta masurilor luate de Romania impotriva Laurei Codruta Kovesi, adaugand ca ea ramane candidatul legislativului european pentru noul post de procuror-sef european. El a facut aceste declaratii la inceputul sesiunii plenare a Parlamentului European, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole fostei sefe a DNA in procedura pentru conducerea parchetului European.

FAZ: NATO pierde sustinerea din partea statelor membre/ Germanii si francezii nu ar prea vrea sa apere Romania si Ucraina

Potrivit unui sondaj efectuat de YouGov, la 70 de ani de la infiintare a scazut simtitor consimtamantul tarilor membre UE fata de aderarea la NATO. in ce priveste Germania, in 2017 doua treimi dintre locuitori se pronuntau pentru aderarea tarii lor la NATO, insa in 2019 au ramas doar 54%, potrivit FAZ, citat de Rador. De asemenea germanii si francezii ar prefera mai degraba sa nu contribuie la apararea militara a Ucrainei si Romaniei.

Sectia pentru judecatori a CSM denunta presupuse presiuni asupra justitiei din partea a trei lideri europeni: Tajani, Verhofstadt si Weber

Sectia pentru judecatori a CSM a trimis o scrisoare deschisa pentru apararea independentei justitiei fata de presiunile politice exercitate asupra judecatorului national investit cu o procedura judiciara.

E GATA: Reportera iubita de sute de mii de oameni A PIERDUT lupta cu CANCERUL! Regrete FARA MARGINI din partea tuturor

Jurnalista americana Vicki Needham a fost in cele din urma rapusa de cancer, la varsta de 50 de ani, aruncand toata presa de peste ocean in doliu, potrivit The Hill. inca din anul 2010, Vicki s-a ocupat de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )