Libnet.ro
UNICEF

21:00

R. Moldova redeschide bisericile din 10 mai. Conditii stricte pentru credinciosii care vor sa participe la slujbele religioase

B1 B1,
R. Moldova redeschide bisericile din 10 mai. Conditii stricte pentru credinciosii care vor sa participe la slujbele religioase

Incepand cu data de 10 mai, in Republica Moldova vor fipermise intrunirilecu caracater religios, oficierea slujbelor sau altor manifestari traditionale religioase, insa doar cu respectarea stricta a . continuă pe B1

Horoscop dragoste pentru saptamana 4-10 mai. Taurii isi revigoreaza relatia, Fecioarele trebuie sa se relaxeze

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoste saptamanal 4-10 mai 2020. Este o saptamana importanta in astrologie pentru ca marti 5. 05 Nodurile Lunare, punctele de eclipsa, vor intra in zodiile Gemeni si Sagetator, schimband axa pe care erau de 18 ani, anume Rac-Capricorn. Aceasta miscare marcheaza o schimbare importanta in razele cosmice.

Horoscopul saptamanii 4 - 10 mai. Zodiile care au o saptamana proasta. Totul se naruieste in jurul lor

Horoscopul saptamanii 4 - 10 mai nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nu le merge deloc bine si nu se pot concentra la nimic. Fecioarele sunt epuizate.

Horoscop pentru saptamana 4-10 mai. Berbecii sunt canalizati pe castiguri, Capricornii sunt protejati de divinitate

Horoscop. Iata horoscopul saptamanal 4-10 mai 2020; este o saptamana importanta in astrologie pentru ca marti 5. 05 Nodurile Lunare, punctele de eclipsa, vor intra in zodiile Gemeni si Sagetator, schimband axa pe care erau de 18 ani, anume Rac-Capricorn. Aceasta miscare marcheaza o schimbare importanta in razele cosmice.

Horoscop. Mesajele runelor pentru saptamana 4-10 mai. Leii au parte de suferinta, Scorpionii au parte de schimbari

Horoscop. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 MAI 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscopul saptamanii 4 - 10 mai. Schimbari si incercari mari pentru zodii. Ce ti se intampla si tie

Saptamana 4- 10 mai aduce schimbari si incercari mari pentru toate semnele zodiacale. incepe o saptamana noua plina de surprize.

Horoscop. Zodiac chinezesc pentru saptamana 4-10 mai. Bivolii isi fac planuri, Tigrii trebuie sa invete sa se relaxeze

Horoscop. Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 4-10 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor.

Horoscop Mariana Cojocaru 4-10 mai. Leii au parte de un blocaj karmic, Balantele au momente de cumpana

Horoscop. Nativii Taur vor avea o perioada agitata, provenita din prezenta unui Stellium de zile mari in casa lor zodiacala, iar Leii sunt afectati de combinatia Lilith-Kiron, care nu le permite sa isi depaseasca trecutul si sa isi vindece ranile.

Anuntul STB pentru toti bucurestenii: ce se intampla cu transportul din 18 mai

STB are un anunt legat de mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Din 18 mai, se schimba regulile si ar trebui sa stii despre ce e vorba daca vrei sa calatoresti cu tramvaiul sau.

STB va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant

Societatea de Transport Bucuresti STB) va scoate in traseu, din 18 mai, toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima, potrivit paginii de Facebook a STB.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )