Libnet.ro
UNICEF

00:06

Linie gratuita pentru romanii cu depresie, din cauza coronavirus

Antena3 Antena3,
Linie gratuita pentru romanii cu depresie, din cauza coronavirus

Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti a lansat o linie de consiliere gratuita pentru persoanele care au suferinte emotionale in acesta perioada dificila. continuă pe Antena3

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755

Inca 11 decese din cauza coronavirus au fost raportate in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 755.

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Vaccinurile pentru rujeola, in pericol sa nu se mai livreze din cauza blocajelor aeriene

UNICEF avertizeaza ca zeci de tari risca sa nu mai primeasca vaccinuri, in special pe cel pentru rujeola, din cauza restrictiilor de transport aerian decise pe fondul pandemiei de coronavirus. intreruperea vaccinarii de rutina, in special in tarile cu sistem de sanatate fragil, ar putea duce la epidemii dezastruoase.

SUA inregistreaza peste doua mii de morti din cauza Covid-19 a treia zi consecutiv

Statele Unite au inregistrat 2. 053 de morti din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

UPDATE Alte 22 decese din cauza coronavirusului Bilantul ajunge la 717

Romania trece pragul de 700 de decese. Joi dupa amiaza au fost raportate alte 22 de morti din cauza COVID-19, bilantul ajungand la 717, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Sase dintre persoanele decedate sunt din Suceava, iar alte sase din Mures.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemie

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus, potrivit grupului parinte International Consolidated Airlines Group IAG), care mai detine operatorii aerieni Iberia, Aer Lingus si Vueling.

COVID-19. Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, prezinta masurile de sprijin pentru romanii afectati de criza coronavirusului: Continuam consultarile cu industriile afectate. Vom adopta noi masuri economice sectoriale (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, joi, ca primul pachet de masuri de sprijin adoptat de Guvern pentru romanii afectati de criza coronavirusului este in vigoare si produce efecte. Totodata,.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Wizzair prelungeste suspendare zborurilor din cauza noilor restrictii impuse

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )